DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI HAZIRLANIYOR

Son Güncelleme :

13 Eylül 2018 - 10:42

/ kez okundu.
GÜRÜLTÜ EYLEM PLANI HAZIRLANIYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin TÜBİTAK ile ortaklaşa yürüttüğü “Gürültü Eylem Planın Hazırlanması” projesinin ikinci toplantısı yapıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığının koordinasyonunda yürütülen projenin değerlendirme toplantısına proje yürütücüsü TÜBİTAK temsilcileri, Büyükşehir Belediyesinin ilgili birimlerinin temsilcileri ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Proje kapsamında; Kahramanmaraş için daha önce 2015 yılında hazırlanan Gürültü Haritası esas alınarak mevcut şartlar ile ileriki dönemlerde yapılması planlanan proje ve hizmetler de göz önünde bulundurularak mevcut çevresel gürültünün azaltılması için yapılması gereken işler ve çalışmalar tespit edilip, kamu kuruluşlarınca alınması gereken tedbirler tespit edilecek.

Başta hassas alanlarda olmak üzere bir bütün halinde gürültünün bir eylem planı dâhilinde azaltılması için yapılması gereken çalışmaların tespit edilmesine yönelik gürültünün azaltımı senaryoları toplantıda değerlendirildi. Gürültünün azaltımı senaryoları hakkında kamu kurum ve kuruluşlarının görüş ve önerileri alındı. Proje kapsamında benzer değerlendirme toplantıları daha sonra da yapılacaktır.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.