DOLAR 32,4071 % 0.22
EURO 35,1035 % -0.05
GRAM ALTIN 2.326,45 % 0,26
ÇEYREK A. 3.803,75 % 0,26
BITCOIN 2.297.196 -0.385
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜRBÜZ, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI

Son Güncelleme :

18 Eylül 2021 - 21:20

/ kez okundu.
GÜRBÜZ, 19 EYLÜL GAZİLER GÜNÜ’NÜ KUTLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, 19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle yayımladığı mesajda, ”Asırlardır canımızla kanımızla beslediğimiz yurdumuz Anadolu topraklarını “bizim” yapan, her türlü iç ve dış düşmana karşı gözünü kırpmadan savaşmış aziz milletimizin aziz evlatları gazilerimiz, hürriyetimizi bizlere armağan eden kıymetli insanlardır. Gazilik, milletimiz için en saygın unvanlardan biridir.

Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu gazidir; cumhuriyetimizin kurucusu gazidir. Malazgirt’te, Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda, Kore’de, Kıbrıs’ta ve 15 Temmuz’da düşmanla göğüs göğse çarpışarak bu millet için kendi canını hiçe sayan, şehitlikten sonra en yüksek mertebe olan gazilik unvanı alan aziz vatandaşlarımız bizim şerefimizdir, en değerli miraslarımızdır. Kahraman gazilerimiz sayesinde dimdik ayakta duran Türkiye’miz bugün kendi tankını, topunu, tüfeğini üreten güçlü bir ülke haline gelmiştir. Bu sebeple, bölgesel ve küresel hedefleri büyüyen ülkemize yönelik tehditler de artmaktadır. Bugün bu tehditlere boyun eğmeyen, kendi kararlarını kendi veren bağımsız Türkiye bu gücünü sizlere borçludur. Şehitlerimiz ve gazilerimiz bugünümüzün ve geleceğimizin teminatıdır” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.