DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.745,90 0.762
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör’den Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti

Son Güncelleme :

06 Temmuz 2023 - 18:36

/ kez okundu.
Güngör’den Milletvekillerine hayırlı olsun ziyareti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Cumhur İttifakı Kahramanmaraş milletvekillerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Güngör, “Kahraman şehrimizin yeniden inşa sürecinde yüksek bir koordinasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, bir dizi toplantıya katılmak ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere gittiği Ankara’da AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Prof. Dr. Vahit Kirişci, Mevlüt Kurt, Ömer Oruç Bilal Debgici, Dr. Tuba Köksal ve Prof. Dr. Mehmet Şahin ile Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Doç. Dr. Zuhal Karakoç Dora’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. AK Parti ve MHP Kahramanmaraş milletvekillerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Başkan Hayrettin Güngör, “İl Başkanımız Sayın Fırat Görgel ile Cumhur İttifakı milletvekillerimizi makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Tüm vekillerimize görevlerinde muvaffakiyetler diliyorum. Kahraman şehrimizin daha güçlü bir şekilde yeniden inşa sürecinde yüksek bir koordinasyonla çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.