DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör, yangın yerinde incelemelerde bulundu

Son Güncelleme :

23 Haziran 2020 - 6:17

/ kez okundu.
Güngör, yangın yerinde incelemelerde bulundu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziantep Yolu üzerinde tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmalarını Vali Ömer Faruk Coşkun ile birlikte incelemelerde bulundu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Gaziantep Yolu üzerinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangını söndürme çalışmalarını yerinde inceledi.

Beraberinde Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun ile birlikte yangın söndürme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Güngör, yangınla alakalı ilgililerden bilgi aldı.

Tekstil fabrikasında çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi. Yangın söndürme işlemine Büyükşehir Belediye İtfaiyesi tüm grupları ile müdahale ederken, KASKİ, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ve Orman Bölge Müdürlüğü araçları da destek verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.