DOLAR 32,3419 % 0.18
EURO 35,1026 % -0.24
GRAM ALTIN 2.239,11 % -0,20
ÇEYREK A. 3.660,94 % -0,20
BITCOIN 2.140.676 -5.299
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Sahadan Bilgileri Aldı

Son Güncelleme :

03 Mart 2021 - 15:33

/ kez okundu.
Güngör Sahadan Bilgileri Aldı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, dün akşam saatlerinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangınla ilgili bilgileri bizzat sahadan aldı. Ekiplerin yoğun gayretle çalıştığını ifade eden Güngör, firma yetkililerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, dün akşam saatlerinde Adana yolu üzerinde bir tekstil fabrikasında çıkan yangında alanda incelemelerde bulundu. Çalışmalarla ilgili bilgiler alan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, işyeri sahiplerine de geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Güngör, “Adana yolu üzerinde meydana gelen yangın üzerine çok sayıda ekibimiz bölgeye süratle intikal etti. Biliyorsunuz Adana yolumuz üzerinde tekstil fabrikalarımız ve buralarda işlenen hammaddeler ve kimyasallar var. Hem itfaiyemiz hem de diğer ekiplerimiz yangının diğer fabrikalarımıza sıçramaması için seferber oldu. Hamdolsun, çalışmalarımızla kısa sürede yangını büyük ölçüde kontrol altına aldık. Ekiplerimizin soğutma çalışmaları devam ediyor. Yangında bir can kaybı olmaması tek tesellimiz. Tabii, işletmemizde yangın kaynaklı maddi hasar oluştu. İşyeri sahibimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.