DOLAR 32,5302 % 0.23
EURO 34,7900 % 0.12
GRAM ALTIN 2.492,22 % 1,22
ÇEYREK A. 4.074,77 % 1,22
BITCOIN 2.053.157 2.181
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Öğrencilerle İftar Yaptı

Son Güncelleme :

23 Nisan 2022 - 13:57

/ kez okundu.
Güngör Öğrencilerle İftar Yaptı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İftar yemeğinde Kadriye Çalık Anadolu Lisesi ve TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Gözlerindeki pırıltıyı gördüğümüzde gerçekten geleceğe dair ümidimiz ve beklentimiz artıyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Uluslararası Öğrenci Değerlendirme Programı’nda (PISA) Kahramanmaraş’ı temsil edecek olan Kadriye Çalık Anadolu Lisesi ve TOKİ Duran Karabuğaş Anadolu Lisesi öğrencileri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Programda Başkan Güngör’ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Kahraman, okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler yer aldı. Öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar dileyen Başkan Güngör, “Bugün geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle iftar yemeğinde bir araya geldik. Gözlerindeki pırıltıyı gördüğümüzde gerçekten geleceğe dair ümidimiz ve beklentimiz artıyor. Tüm gençlerimize başarılı, hayırlı ve uzun ömürler diliyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.