DOLAR 32,3317 % 0.24
EURO 35,0963 % -0.12
GRAM ALTIN 2.297,14 % 0,86
ÇEYREK A. 3.755,83 % 0,86
BITCOIN 2.299.479 1.346
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜNGÖR KİRAZ HASADINA KATILDI

Son Güncelleme :

13 Temmuz 2019 - 13:37

/ kez okundu.
GÜNGÖR KİRAZ HASADINA KATILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Andırın’da Çiğşar Mahallesi’nde kiraz hasadı yapan çiftçileri de ziyaret etti.

Andırın’a gerçekleştirdiği gezi ve incelemelerin ardından Cuma Namazı çıkışında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Güngör, Kışla Bahçesi, 4 Minareli Asma Köprü’yü de gezdi.

Çiğşar Mahallesi’nde kiraz hasadı yapan çiftçileri de ziyaret eden Başkan Güngör, Çiğşar Kirazı’nın Avrupa ve Arap ülkeleri tarafından tercih edildiğini söyledi.

Başkan Güngör burada yaptığı açıklamada: “Andırın’a düzenlediğimiz gezi ve incelemelerimizin ardından Çiğşar Mahallemize geldik. Buradaki kiraz bahçelerini gezerek kiraz toplayan çiftçilerimizle hasbihal ettik. Burası gerçekten cennet gibi bir yer. Ülkemizde kiraz hasadının en son yapıldığı 1650 rakımlı Andırın/ Çığşar Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Memleketimizin bereketli topraklarının mahsulü olan Çiğşar kirazı tadı ve aromasıyla Avrupa ve Arap ülkeleri tarafından da tercih ediliyor. Burada verilen emeğin karşılığının alındığını görüyoruz.

Andırın ve mahallelerinin bu potansiyelle çok daha fazla ziyaretçiyi hak ettiğini düşünüyorum. Burada oluşan ticari potansiyelin inşallah turizm açısından da önümüzdeki süreçte önemli katkılar ve gelişmeler olacağını düşünüyorum. Tüm Andırınlı hemşehrilerimize misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.