DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör; “Gençlerimizle Türkiye Yüzyılı’na Emin Adımlarla İlerliyoruz”

Son Güncelleme :

23 Mayıs 2023 - 11:16

/ kez okundu.
Güngör; “Gençlerimizle Türkiye Yüzyılı’na Emin Adımlarla İlerliyoruz”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Andırın Mevlana İdris Millet Konağı’nda gençlerle bir araya gelen Başkan Güngör, “Gençlerimizle bir araya gelmek bizlere de güç veriyor. Birbirinden değerli genç kardeşlerimizle birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na ilerliyoruz” dedi.

Şehrin farklı noktalarında gerçekleştirdiği ziyaretlerde vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Andırın Mevlana İdris Millet Konağı’nda gençlerle buluştu. Gençlerle sohbet eden ve taleplerini dinleyen Başkan Güngör, program sonrası yaptığı açıklamada, “Şehrimizin farklı noktalarında hemşehrilerimizle bir araya gelmeyi sürdürüyoruz. Bugün de Andırın Mevlana İdris Millet Konağı’mızı ziyaret ederek geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle buluştuk. Önemli bir bölümünü kütüphane olarak tasarlayıp hizmete sunduğumuz konak, gençlerin uğrak mekanı. Gerçekten çok verimli bir etkinlik oldu. Gençlerimizle bir araya gelmek bizlere de güç veriyor. Birbirinden değerli genç kardeşlerimizle birlikte, Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde emin adımlarla Türkiye Yüzyılı’na ilerliyoruz” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.