DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör CEMR’da Konuştu

Son Güncelleme :

29 Ocak 2021 - 11:06

/ kez okundu.
Güngör CEMR’da Konuştu
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başkan Güngör, çevrimiçi gerçekleştirilen Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Siyasi Komite Toplantısı’na katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR) Siyasi Komite Toplantısına katıldı. Online gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Başkan Güngör, göç konusuna değinerek şehrimizde yaşayan mültecilerin durumu hakkında katılımcılara bilgi verdi. Sürdürülebilir, yaşanabilir, az karbonlu, çevreci ve daha hareketli şehirler vurgusu yapan Güngör, bu konulardaki işbirliği faaliyetleri ve ortak çalışmaların önemini belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör aynı zamanda bir sonraki etkinliğin şiir, dondurma ve edebiyatın başkenti Kahramanmaraş’ın ev sahipliğinde yapılması talebini de iletti.

Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR)

Avrupa Belediyeler ve Bölgeler Konseyi (CEMR), Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Dünya Teşkilatı’nın (UCLG) Avrupa Bölge teşkilatını oluşturan, yerel ve bölgesel bağlamda en geniş temsile sahip Avrupa topluluğudur. 28’i AB üyesi olan 41 ülkeden 60 ulusal birlik CEMR bünyesinde temsil edilmektedir. Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün Türkiye Belediyeler Birliği Genel Sekreterliği dönemindeki girişimleri ve lobi faaliyetleri neticesinde Türkiye Cumhuriyeti CEMR’a 2010 yılında üye olmuştur. Ülkemiz CEMR Siyasi Komitesinde 8 üye ile temsil edilmekte olup, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör konsey çalışmalarına Siyasi Komite Üyesi olarak katkı vermektedir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.