DOLAR 32,3659 % 0.14
EURO 34,9705 % -0.31
GRAM ALTIN 2.325,14 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,61 % 0,20
BITCOIN 2.284.394 0.868
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Güngör Akçakoyunlu Mahallesinde

Son Güncelleme :

04 Mart 2020 - 11:03

/ kez okundu.
Güngör Akçakoyunlu Mahallesinde
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnaf ziyaretleri kapsamında Akçakoyunlu Mahallesi sakinleri ve esnaflarıyla bir araya gelerek sohbet etti.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Esnaf ziyaretleri kapsamında Akçakoyunlu Mahallesi sakinleri ve esnafları ile bir araya gelen Başkan Güngör, burada mahalle sakinleri ve esnaflarla istişarelerde bulundu.

Ziyarete ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Güngör: “Bugün Akçakoyunlu Mahallemizin esnafları ve sakinleri ile bir araya geldik. Seçim çalışmaları sürecinde ziyaret ettiğimiz mahalle sakinlerimizle hasbihal etmiş ve tekrar geleceğimizi ifade etmiştik. Bu söz üzerine tekrar mahalle sakinlerimizle bir araya gelerek onlarla hasbihal etik. Mahallemizin, ilçemizin ve büyükşehrimizin ihtiyaçları ve beklentileri ile ilgili onların önerilerini aldık. Misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür ediyorum.

Bugünlerde ülke olarak çok ciddi bir mücadele veriyoruz. Buradaki hemşerilerimizin bu konudaki birlik, beraberlik ve desteklerini görünce, vatan-millet duygularının ne kadar üst düzeyde olduğunu görünce ülkem adına gerçekten gururlandım. Allah bu birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın. Anadolu toprakları her zaman mazlum ve mağdurların yanında olmuştur. Bugün de ordumuz hem ülkemiz için hem de mazlum ve mağdurlar için sınır ötesinde, İdlib’de ciddi manada mücadele veriyor. Allah ordumuzu korusun. Bütün ümmetin ve hemşerilerimizin duası ordumuzla. Ben tekrar teşekkür ediyorum. Bu birlik ve beraberlik bizde olduğu sürece de bize kimsenin gücünün yetmeyeceğine inanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Güngör’ün Akçakoyunlu Mahallesi ziyaretine Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara da katıldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.