DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÜNEŞEVLER’DE 400 KONUT TESLİM EDİLDİ

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2016 - 8:16

/ kez okundu.
GÜNEŞEVLER’DE 400 KONUT TESLİM EDİLDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Güneşevler Toplu Konutları’nda hak sahiplerine anahtarlar teslim edilmeye başlandı.
Toplamda 1480 konutun yapılmakta olduğu Güneşevler Toplu Konutları’nda bu hafta başından başlamak üzere bugüne kadar 400 konutun anahtarı hak sahiplerine teslim edildi.
Geriye kalan konutların tamamlandıkça hak sahiplerine teslim edildiği Güneşevler Toplu Konutları’nda bütün konutların Ekim ayı sonuna kadar teslim edilmesi planlanıyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Güneşevler Toplu Konutlarına giderek hem incelemelerde bulundu hem de hazır olan konutların anahtarlarına vatandaşlara teslim etti.
Başkan Erkoç burada yaptığı açıklamada: “ Söz verdiğimiz gibi yapımını tamamladığımız Güneşevler Toplu Konutlarımızda Pazartesi gününden bu yana hak sahibi ailelerimize anahtarlarını teslim ediyoruz.
Bu günde Güneşevler Toplu Konutlarımızda hak sahibi ailelerimize anahtar teslimini yaparak hayırlı olsun dileklerimizi ilettik.
Vatandaşlarımıza ucuz konut verebilmek adına arsa arayışları içerisindeyiz. Toplu konut yapacağımız alanlarda arsayı mümkün olduğunca ucuza maletmeye gayret ediyoruz. Arsa ucuz olursa yapılacak konutların da maliyeti düşer ve vatandaşlarımıza fazla bir yük binmemiş olur” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.