DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 % 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gripin’in Unutulmaz Şarkılarına Kahramanmaraş’ta Binler Eşlik Etti

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2022 - 21:04

/ kez okundu.
Gripin’in Unutulmaz Şarkılarına Kahramanmaraş’ta Binler Eşlik Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Yaz Konserleri’nin ikinci gününde ünlü rock grubu Gripin, Kahramanmaraşlı müzik tutkunlarıyla buluştu. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen etkinliğe binler akın ederken, ünlü rock grubu performansıyla göz doldurdu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Yaz Konserleri etkinliklerinin ikinci gününde ünlü rock grubu Gripin sahne aldı. Milli İrade Meydanı’nda gerçekleşen konsere binlerce müzikseverin akın etti. Gitarda Murat Başdoğan, basgitarda Evran Gülçığ, klavyede Arda İnceoğulu ve bateride İlker Baliç’in performanslarıyla göz doldurduğu konserde grubun vokalisti Birol Namoğlu hafızalara kazınan eserlerini Kahramanmaraşlılar için seslendirdi. “Beş”, “Aşk Nereden Nereye?”, “Vazgeçtim Ben Bugün”, “Yalnızlığın Çaresini Bulmuşlar” şarkılarıyla yoğun alkış alan gruba, binlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik etti.

Edebiyatın Başkentinde Rock Müzik Rüzgârı

Konser etkinliğinde konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “Şiir ve edebiyatın başkentinin Büyükşehir Belediyesi olarak kültür sanat etkinliklerine büyük bir önem veriyoruz. Bu noktada düzenlediğimiz Yaz Konserlerimiz bugün ikinci gününde. Gençlerimizi, hemşehrilerimizi, müzikseverlerimizi Gripin ile buluşturduk. Her zaman ifade ettiğimiz gibi gençlerimiz bizim için son derece önemli. Bugün de Gripin şarkılarıyla genç kardeşlerimizin enerjisini yansıttı. Kendilerine yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kaydetti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.