DOLAR 32,5080 % -0.12
EURO 34,9511 % 0.3
GRAM ALTIN 2.434,82 % 0,48
ÇEYREK A. 3.980,94 % 0,48
BITCOIN 64.206,09 -0.819
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 29°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÖRGEL’DEN KMBGC’YE ZİYARET

Son Güncelleme :

09 Şubat 2021 - 13:34

/ kez okundu.
GÖRGEL’DEN KMBGC’YE ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Kahramanmaraş Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (KMBGC) Başkanı Arslan Deveboynu ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret etti.

Güçlü bir kent basını oluşturmak, gazetecileri cemiyet çatısı altında buluşturmak ve Kahramanmaraş basınının geleceğini daha iyi temeller üzerine kurmak amacıyla çalışmalarını yürüten KMBGC’ye ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, beraberinde İl Başkan Yardımcıları Sefa Ekmekçi ve Hakan Kiraz, KMBGC Başkanı Arslan Deveboynu ile Başkan Yardımcısı Mehmet Yüzbaşıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Taş, Faruk Aktemur, Selçuk Kösebalaban ve Genel Sekreter Serdar Erdoğanyılmaz’dan oluşan KMBGC heyetini ziyaret etti. Hoş sohbetler eşliğinde geçen ziyarette kente dair karşılıklı fikir alışverişlerinde bulunuldu. Başkan Deveboynu, bu nazik ziyaretinden ötürü Görgel’e teşekkür ederken, Görgel ise Başkan Deveboynu nezdinde KMBGC’ye çalışmalarında başarılar diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.