DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.855 -1.769
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Göksun’da Onbinler Şehidini Uğruladı

Son Güncelleme :

09 Eylül 2015 - 15:38

/ kez okundu.
Göksun’da Onbinler Şehidini Uğruladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Iğdır’da, terör örgütü PKK tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan polislerden Göksunlu Baş komiser Mehmet Parlak (33)  Göksun ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

 

Şehit Baş komiser Parlak’ın cenazesi havayolu ile Adana’dan, ardından baba ocağı olan Göksun ilçesi Harbiye Mahallesi’ne getirildi. Helallik alınmasının ardından şehit Baş komiser Parlak’ın cenazesi, törenin yapılacağı Ulucami’ye getirildi. Yakınları, şehidin naaşına sarılarak gözyaşı döktü.

 

Iğdır’da dün sabah 13 polisin şehit düştüğü terör saldırısında şehit olan 33 yaşındaki Başkomiser Mehmet Parlak’ın naaşı Göksun ilçesindeki baba evinde helallik alınmasının ardından ulu Camii de kılınan öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Kayabaşı Mezarlığında defnedildi.

ŞEHİDİN EŞİ SİYASİLERE SESLENDİ

 

Cenaze namazı öncesi tören alanına gelen şehit Mehmet Parlak’ın eşi Emel ile annesi Özgül Parlak oğlunun Ay Yıldızlı tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı döktü. Teröre lanet yağdıran şehit eşi: “Nereyi kurtardık şimdi? Iğdır başlarına göçsün onların, helal etmiyorum kocamın kanını, helal etmiyorum bu toprağa, etmiyorum hiç uğruna gitti hepsi, nereyi kazandık şimdi? Nereyi? başbakanım gel bana da ceza ver, şehit eşiyim. Gel bana da ceza ver şimdi, gel beni de al, benim canım yandı, bana da versinler ceza, şehit ailelerine ceza veriyorlarmış, bana da versinler, kim sorumluysa hepsinin ciğeri yansın, benim kocam savaşta ölmedi, cinayet işlediler, bomba döşediler, ne yaptınız Allah’ın belaları, niye yaptınız? Nereyi kazandık? Iğdır’ı mı kazandık? Hepsi onların olsun, başlarına göçsün.” diyerek tepkisini dile getirdi.

7 3 4

Ulu caminde Kılınan cenaze namazına Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan güvençer, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekillileri Mehmet İlker Çitil, Mehmet Uğur Dilipak, MHP Milletvekilleri, Sefer Aycan, Fahrettin Oğuz Tor, Büyük Şehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş 5. Zırhlı Tugay Komutan Yardımcılığına yeni atanan Kur. Albay. Uzay Şahin, Kahramanmaraş İl Emniyet Müdürü Servet Yılmaz, siyasi parti il başkanları, ilçe belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, şehidin yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.