DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 63.450,72 0.872
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 30°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GÖKSUN BELEDİYESİ EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

15 Eylül 2023 - 20:34

/ kez okundu.
GÖKSUN BELEDİYESİ EĞİTİM FAALİYETLERİNE DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Göksun Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılında başlattığı ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere temel kırtasiye malzemesi hediye uygulamasına devam ediyor.

Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, 2023-2024 eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla İstiklal ve Atatürk İlkokullarını ziyaret etti.

İlkokula yeni başlayan öğrencilere kırtasiye setleri hediye eden Başkan Aydın, eğitim dostu belediye olarak geçmişte olduğu gibi asrın felaketi olarak yaşanan deprem zamanında da eğitim öğretim faaliyetlerine destek olmaya, tüm eğitimci ve öğrencilerin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.

Daha sonra Öğretmenler Odasında Okul Müdürleri ve Öğretmenlerle sohbet eden Başkan Aydın, eğitime sağladıkları desteklerin karşılığını öğrencilerin sınavlarda elde ettikleri başarılar ve LGS’de elde edilen il birinciliği olarak aldıklarına dikkat çekti.

Kültür Merkezimiz içindeki eğitim alanlarının kısa süre içinde hizmete açılacağını belirten Başkan Aydın, şunları kaydetti:

“Eğitim dostu bir belediye olarak 2015 yılından itibaren ilçemizde ilkokul birinci sınıfa başlayan öğrencilere kırtasiye hediye ediyoruz. Maddi olarak çok büyük şeyler değil ama eğitime verdiğimiz desteği hatırlatma ve hatırlanma adına önemli olduğunu düşünüyorum. Her yıl belediye bütçemizden eğitime pay ayırarak geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişip vatanımıza, milletimize faydalı vatandaşlar olmaları için gayret sarf ediyoruz. Geçen yıllarda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile yapmış olduğumuz kazanım değerlendirme sınavlarına bu eğitim öğretim yılında da devam edeceğiz. Kültür Merkezimiz içindeki kütüphane ve diğer eğitim alanlarını da öğrencilerimizin ve eğitimcilerimizin hizmetine sunmak için çalışmalarımızın sona geldik. İnşallah kısa süre içinde buranın açılışını yapacağız. Yine burada tiyatro, sinema ve konferans etkinlikleri düzenleyerek öğrencilerimizin dolu dolu bir sezon geçirmelerini planlıyoruz. Bu vesileyle yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ediyor, eğitimcilerimize de Allah’tan kolaylıklar diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.