DOLAR 32,5382 % 0.31
EURO 34,5672 % 0.15
GRAM ALTIN 2.488,91 % 0,23
ÇEYREK A. 4.069,36 % 0,23
BITCOIN 2.069.280 -1.041
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gökşen,Siyaset Bir Takım Oyunudur

Son Güncelleme :

05 Mart 2015 - 8:46

/ kez okundu.
Gökşen,Siyaset Bir Takım Oyunudur
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak parti Kahramanmaraş milletvekili aday adayı Dr. Gökhan Gökşen’in STK ziyaretleri devam ediyor.

 

 

Gökşen’e Yoğun İlgi

 

Gittiği her yerde büyük ilgiyle karşılanan Gökşen, emekliler derneği, hak-iş Kahramanmaraş şube başkanlığı, öz-sağlık iş sendikası,  tabibler Odası, insani yardım vakfı Kahramanmaraş başkanlığını ve Türkoğluder derneğini ziyaret etti.

 

Gökşen,Ziyareti sirasinda yapmış olduğu konuşmasında;” Yıllarca STK’larda, bürokraside görev yaptım. Her zaman samimiyetle insanlara hizmet etmeye çalıştım. Siyasette de aynı samimiyetimle sizlere hizmet edebilmek için yola çıktım. Ak Partinin insan odaklı siyaset anlayışı bu gün Türkiye’de yeni bir siyasi anlayışı ortaya çıkarmıştır. Yeni Türkiye’nin inşa edildiği bu dönemde Kahramanmaraş’ın ve sizlerin temsilcisi olarak mecliste yer almak benim için en büyük şeref olacaktır.” dedi.

 

Siyasette hayırlı hizmetlerle iz bırakmak istediğinin altını da çizen Gökşen konuşmasını şöyle sürdürdü; “Bence siyaset bir takım oyunudur. Bu takım oyununda uyum içerisinde seçilecek diğer vekillerimizle, teşkilatımızla, belediyelerimizle birlik olarak ülkemize ve kentimize hizmet edeceğimizi düşünüyorum.” Diye kaydetti.

 

 

Hak-iş konferadasyonu il Başkanı Ömer Çınar ise; “Gökhan bey çok değer verdiğimiz önemli bir arkadaşımızdır. Kendisinin bizim sesimiz olacağına inanıyoruz. O bakımdan üzerimize düşen ne varsa bizler yapmaya hazırız. Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.