DOLAR 32,3537 % 0.31
EURO 35,1307 % -0.02
GRAM ALTIN 2.303,33 % 1,13
ÇEYREK A. 3.765,94 % 1,13
BITCOIN 2.292.340 2.212
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gökşen, Mülakatı Değerlendirdi

Son Güncelleme :

14 Mart 2015 - 12:49

/ kez okundu.
Gökşen, Mülakatı Değerlendirdi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gökşen; “Ak parti’nin demokratik yaklaşımı mülakat sürecine de yansıdı.”
Geçtiğimiz günlerde Ak Parti K.Maraş Milletvekili Aday Adayları Ak Parti Genel Merkezinde Gerçekleşen Mülakata Katılmışlardı. Bu Mülakata Katılan Aday Adaylarımızdan Ak Parti K.Maraş Milletvekili Aday Adayı Dr. Gökhan Gökşen, yapılan mülakatı değerlendirdi.

Mülakat Verimli Geçti

Yapılan mülakatın kendisi açısından verimli geçtiğini belirten Gökşen, konuşmasını şöyle sürdürdü; “Kahramanmaraş’taki aday adayı arkadaşlarımızla katıldığımız mülakat gayet güzel bir ortamda gerçekleştirildi.  Şahsım adına da memleketim adına da inşallah hayırlara vesile olur. Biz 25. Dönem TBMM’de Kahramanmaraş’ı temsil etmek için çıktığımız bu yolda toplumun her kesiminin desteğini arkamızda hissetmek bizim için çok büyük bir mutluluk.  Mülakat bizim açımızdan oldukça verimli oldu. Büyük ölçüde ak partiye aday adayı başvurusu oldu.  Genel merkezimizin adayları bizzat değerlendirmesi açısından böyle bir programa tabi tutması ve bir komisyon aracılığıyla aday adayı üzerindeki fikirleri beyan etmesi elbette gerekli. Bu süreçte bana destek veren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.