DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ

Son Güncelleme :

23 Haziran 2016 - 13:42

/ kez okundu.
GİRİŞİMCİLİK KURSU SERTİFİKALARI VERİLDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme ve Sanat Eğitimi Kurslarına (KAMEK) katılanlara sertifika verildi.Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Züver Çetinkaya, Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki törende yaptığı konuşmada, 2014’ten beri en çok önem verdikleri konulardan birinin de meslek edindirme kursları olduğunu söyledi.

Mesleki alanlarda iş yeri açabilmek için bazı belgelere ihtiyaç duyulduğunu belirtenÇetinkaya, şöyle konuştu:

“Artık mesleki anlamda iş yeri açabilmek için bazı belgeler ihtiyaç var. Onlardan bir tanesi girişimcilik sertifikası. Yine mesleki gelişim anlamında bu gün autocet ile ilgili sertifikalar vereceğiz. Autocette bazı mesleklerin vazgeçilmezlerinden biri. Dolayısıyla bu katkıyı vermekten dolayı Büyükşehir Belediyesi olarak mutluyuz. Bundan sonra bu tür kurslarımız büyüyerek, genişleyerek devam edecek. KAMEK ailesi büyüyor. Kahramanmaraş’ın her noktasında, her ilçesinde olmaya gayret edeceğiz. Bu sertifikalar da arkadaşlara hayırlı olsun.”KAMEK Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş da kurslar hakkında bilgi verdi.

Konuşmaların ardından KOSGEB Uygulamalı Girişimcilik ve KAMEK Autocet kurslarını tamamlayan 178 kursiyer sertifikalarını aldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.