DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GEZİCİ TEMİZLİK EKİBİ GÖREV BAŞINDA

Son Güncelleme :

16 Nisan 2015 - 8:44

/ kez okundu.
GEZİCİ TEMİZLİK EKİBİ GÖREV BAŞINDA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Afşin Belediyesi oluşturduğu gezici ekiplerle şehir genelinde ve uzak mahallelerde oluşan kirlenmelere karşı temizlik çalışmalarını yürütmek için gezici temizlik ekibi oluşturdu.

 

Afşin Belediyesi Kırsal Hizmetler ve Temizlik işleri Müdürlüğü’ne bağlı gezici temizlik ekibi, şehir merkezinde ve uzak mahallelerde cadde ile sokaklarda oluşan kumlanma, rüzgâr artıkları gibi çeşitli nedenlerle oluşan kirlenmeyle mücadele için görev yapıyorlar.

 

Tespit edilen bölgelere belirlenen program çerçevesinde mahalle sokaklarında oluşan kumlanma, evsel çöpler, rüzgârların getirdiği poşetler ve boş arsalardaki çöplerden kaynaklı oluşan kötü görüntünün önüne geçmek için mücavir alan sınırları içerisinde kalan her bölgeye müdahale eden ekipler havaların düzelmesi ile beraber çalışmalarına hız vererek devam ediyor.

 

Temiz bir Afşin projesi kapsamında çalışmalarına başladıklarını belitten Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven:” Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana daha temiz, güzel ve yaşanılabilir bir Afşin için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Bu yolda kısıtlı imkânlarla elimizin, gücümüzün yettiği tüm alanlarda, titizlikle çalışıyoruz. Biliyorsunuz ki hizmet götürme ağımız Büyükşehir yasası ile birlikte 23 kat arttı. Personel ve araçlarımızın yeterlilik kapsamında uzak mahallelerimizde kırsal hizmetler ve temizlik işleri müdürlüklerimiz ’in gayretleri ile gezici ekip oluşturduk. Esence, Çoğulhan, Çobanbeyli ve Arıtaş mahallelerimizde arkadaşlarımız çalışmalarını tamamladı. Önümüzdeki günlerde diğer uzak mahallelerimizde ve ilçe merkezinde aynı çaba ve gayretlerimizle çalışmalarımızı kurduğumuz bu ekip ile hızlandırarak devam ettireceğiz” dedi.

gezici ekip (3) gezici ekip (4) gezici ekip (5)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.