GEZİCİ ÇANAKKALE TIRI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince ilimize getirilen Gezici Çanakkale Tırı’na ilimizde yoğun ilgi oldu. 1-16 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta bulunan Gezici Çanakkale Tırı’nı yüz binlerce insan ziyaret etti. 1-3 ve 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında şehir merkezinde hizmet veren Gezici Çanakkale Tırı daha sonra da ilçelerde birer gün dolaştı….

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
GEZİCİ ÇANAKKALE TIRI

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Çanakkale Zaferi’nin 100. Yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesince ilimize getirilen Gezici Çanakkale Tırı’na ilimizde yoğun ilgi oldu.

1-16 Nisan tarihleri arasında Kahramanmaraş’ta bulunan Gezici Çanakkale Tırı’nı yüz binlerce insan ziyaret etti.

1-3 ve 13-15 Nisan 2015 tarihleri arasında şehir merkezinde hizmet veren Gezici Çanakkale Tırı daha sonra da ilçelerde birer gün dolaştı.

1 Nisan 2015 tarihinde İl Özel İdaresi önünde, 2 Nisan’da Piazza AVM önünde, 3 Nisan’da Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi önünde sergilenen gezici Çanakkale Tırı 4 Nisan’da Türkoğlu’nda 5 Nisan’da Pazarcık’ta, 6 Nisan’da Çağlayancerit’te, 7 Nisan’da Nurhak’ta, 8 Nisan’da Ekinözü’nde, 9 Nisan’da Elbistan’da, 10 Nisan’da Afşin’de, 11 Nisan’da Göksun’da ve 12 Nisan’da da Andırın’da vatandaşların ilgisine sunulan Gezici Çanakkale Tırı yoğun istek üzerine 13 Nisan’da tekrar Özle İdare İş Merkezi önünde 15 Nisan’a kadar sergilendi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Kültür Sanat ve Turizm Şube Müdürlüğü’nün organizesiyle getirilen Gezici Çanakkale Tırı ilimizde ve ilçelerimizde kaldığı süre içerisinde yüz binlerce insan tarafından ilgiyle izlendi.

Özellikle ilçe gezilerinde yoğun ilgi ile karşılanan Gezici Çanakkale Tırını ilgiyle izleyen vatandaşlar oldukça memnun olduklarını ifade ederek: “Ders kitaplarında ve filmlerde izlediğimiz Çanakkale Zaferi’nin nasıl kazanıldığına dair bilgileri canlı olarak görme fırsatını bulduk. Bizlere bu imkanı sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diye konuşarak görüşlerini dile getirdiler.

DSC_0334 DSC_0141 DSC_0145

Yorum Yap

Benzer Haberler
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
Vali Ünlüer ve Başkan Görgel’den Vakıflar Genel Müdürlüğü’ne ziyaret
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayser Çalık Ortaokulu Şehitlerinin Aileleriyle Bir Araya Geldi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ayser Çalık Ortaokulu Şehitlerinin Aileleriyle Bir Araya Geldi
Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti
Ağustos Fuarı Kapılarını Coşkuyla Açtı, İlk Gecede Eypio Rüzgârı Esti
Kahramanmaraş’ın Yeniden İnşa Yolculuğunda 5 Yeni Eser Daha Hizmete Açıldı
Kahramanmaraş’ın Yeniden İnşa Yolculuğunda 5 Yeni Eser Daha Hizmete Açıldı
Kahramanmaraş’ta 800 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hizmete Girdi
Kahramanmaraş’ta 800 Milyon TL’lik Dev Yatırım Hizmete Girdi
KSÜ’de Basın Bayramı Buluşması: Rektör Okumuş Üniversitenin Hedeflerini Anlattı
KSÜ’de Basın Bayramı Buluşması: Rektör Okumuş Üniversitenin Hedeflerini Anlattı
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber