DOLAR 32,4511 % -0.12
EURO 34,7390 % -0.69
GRAM ALTIN 2.440,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.989,43 % 0,16
BITCOIN 64.051,87 -0.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gereken İtibarların Geri İade Edilmesi

Son Güncelleme :

07 Kasım 2019 - 10:24

/ kez okundu.
Gereken İtibarların Geri İade Edilmesi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İyi Parti Kahramanmaraş il başkanı Ahmet Çabukel, parti il binasında basın açıklaması yaptı.

Çabukel, “Unutuyorsunuz sizler bugün bu koltuklarda oturuyorsanız yereldeki basının gücünden dolayı oturuyorsunuz. Onlarca insanı şu kış gününde zor durumda bırakmaya hakkınız yok. Belediyeler illaki hizmet üretecek illaki tanıtım yapacak bunlarda öyle kendin çal kendin oyna ile değil basın gücüyle olacak. Geçmişte basına verilen adam kayırmacı ücretlerin cezasını neden bugün alın terini döken, oradan oraya ekmeğini emeğiyle kazanan basın mensubu arkadaşım çeksin.” Dedi. KHK ile görevinden atılan kişilerinde bulunduğu toplantıda konuşan Başkan Çabukel, “Günden güne devletin azametine ve süruruna zeval getiren iktidarın KHK eylemlerini ve söylemlerini kabul etmiyoruz. İtibarı yerle bir edilen sadece bir gecede ismi terör örgütü üyeleri arasına kaydedilen yüz binlerce hakiki vatan evladının yükselen sesi olmayı kendimize vazife biliyoruz.”diye konuştu.

KHK’lının itibarının iade edilmesi gerektiğini vurgulayan Ahmet Çabukel şunları söyledi: “Duruşumuz, vatan ve millet aşkıyla vazifesini eda ederken bir gecede KHK ile terörist ilan edilen fakat al bayrağa sarılı tabutu ile kahraman olarak toprağa verdiğimiz şehit Zekeriya Altınok’un duruşudur. Devlet, başı öne eğilmeyen ve adaletinden kuşku duyulmayandır. Devlet, bizim kutsal bildiğimiz ve gölgesinde huzur bulduğumuzdur. Devlet, kendi vatandaşına sırtını dönen onu görmezden gelen ve vatandaşının adaleti arayan sesini yok sayan değildir. Sizleri bir kez daha devlet olma kudretinin hakkını vermeye ve al bayrak uğruna canını feda etmeye hazır nice KHK’lının itibarını iade etmeye davet ediyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.