DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN ZİYARET

Son Güncelleme :

05 Ocak 2018 - 7:09

/ kez okundu.
GENEL BAŞKAN YARDIMCISI’NDAN ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hasret Yavuz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcı Hasret Yavuz, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Büyükşehir Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar  ile birlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyaretin ardından Başkan Erkoç, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yavuz’la Kültürpark içerisinde yer alan Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kitap Okuma Salonu, Maraş Oyuncakları Atölyesi ile Geleneksel Osmanlı Çarıkları Kursu’nu gezerek Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Sofioğlu’ndan yapılan çalışmalara ilişkin bilgiler aldı.

Oradan Engelliler Şube Müdürlüğüne geçen Başkan Erkoç ile Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcı Hasret Yavuz, beraberinde AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Büyükşehir Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar burada da engellilerle sohbet ederek Sosyal Hizmetler Şube Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Akıllı Yaşlı Bakım ve Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret ettiler.

Başkan Erkoç daha sonra Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcı Hasret Yavuz, AK Parti Kahramanmaraş Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cesur ve Büyükşehir Meclis Üyesi Yasemin Ayranpınar’a Kahramanmaraş Panoramik Müzesi’nin bölümlerini gezdirerek bilgiler verdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.