DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

GENÇLİK HAFTASI RESİM VE EL SANATLARI SERGİSİ

Son Güncelleme :

16 Mayıs 2019 - 15:01

/ kez okundu.
GENÇLİK HAFTASI RESİM VE EL SANATLARI SERGİSİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

19 Mayıs Gençlik Haftası Milli Mücadelenin 100. Yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze bağlı Avşar Kız Yurdu ve Erdem Bayazıt Kız öğrenci yurtlarımızda yapılan resim ve el sanatları çalışmalarının sergisinin açılışı yapıldı.

Avşar Yurt Müdürlüğü Sosyal tesislerinde yapılan serginin açılışını Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan KABAKCI, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Koordinatör Şube Müdürü Hüseyin KARAKOÇ, Proje ve Organizasyonlar, Basın Yayın Şube Müdürü Mustafa ARGUZ, Onikişubat Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet BÜLBÜL ve Yurt Müdürleri Nuray AKIN ve Yeliz ÖREN yaptılar.

Misafirler açılış kurdalesinin kesilmesinin ardından sergiyi gezdiler. Yurt İdari İşler Şube Müdürü Makbule ÖLMEZ, Sütçü İmam Yurt Müdürü Derya ABACI ve Kahramanmaraş Yurt Müdürü Üzeyir İLERİ’de açılışta hazır bulundular. Misafirler stantları tek tek gezerek eğitmen ve kursiyer öğrencilerden sanat eserleri hakkında bilgiler. Ayrıca karton rölyef bölümünde İl Müdürü KABAKCI’ya bir tablo hediye edildi

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.