DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Genç yazar Ali Keklik’den 5 ayda 2. kitap

Son Güncelleme :

16 Kasım 2020 - 13:21

/ kez okundu.
Genç yazar Ali Keklik’den 5 ayda 2. kitap
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Genç gazeteci yazar Ali Keklik’in yeni kitabı Diaspora çıktı.

Maraş Fısıltı ve Filmle Gez haber sitelerinin sorumlu yazı işleri müdürü Ali Keklik, okurlarına yeni kitap müjdesi verdi.

Genç yazar bu yeni kitabında Diaspora’yı 5 farklı öykü ile anlatıyor. Diaspora kitabı geçtiğimiz günlerde tüm seçkin online kitap satış noktalarında okurların beğenisine sunuldu. Bilindiği üzere yazarın bir diğer kitabı “yüznumaralı adam” temmuz ayında okurlarla buluşmuştu. Böylelikle Ali Keklik 5 ayda 2 kitap yazma başarısı gösterdi.

Kitap hakkında okurlarına bilgiler veren Ali Keklik şu ifadelere yer verdi:

Diaspora kelime anlamıyla, çok uzun bir zamandan beri bir kavim, ulus veya inanç mensuplarının ana yurtlarından koparak başka yerlerde azınlık olarak yaşamalarını temsil ediyor. Sözcük hem kopma eylemini hem de kopup azınlık olarak yaşayan kimseleri ifade ediyor. Bu kitapta sizlere bir kavim, etnik kimlik, ulus veya inanç mensuplarından bahsetmeyeceğim. İnsanların ana benliklerinden ayrılarak duygu ve eylemleriyle toplumdan nasıl koptuklarını, kaleme aldığım 5 farklı öykü ile anlatmaya çalışacağım.

İnsanların zaman zaman farklı kimliklere bürünerek kendisinden büyük hayatlar yaşamayı denemeleri, toplumda sıkça rastladığımız sorunların başında geliyor. İnsanlar hep özendiği kişilerin kimliklerine bürünmek istiyor, onlar gibi olmayacaklarını anlayınca da kolayca pes ediyor. Basit ve kolay olanı tercih ederek kimlik karmaşası yaşayabiliyorlar. Hayatları boyunca ise hep bir eksiklik hissederek hiçliklerinde kaybolup gidiyorlar…

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.