DOLAR 32,5608 % 0.13
EURO 34,9075 % 0.65
GRAM ALTIN 2.431,22 % -0,07
ÇEYREK A. 3.975,04 % -0,07
BITCOIN 66.406,00 -0.135
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gedemen mahallesinde vatandaşlar isyanda!

Son Güncelleme :

09 Nisan 2015 - 8:14

/ kez okundu.
Gedemen mahallesinde vatandaşlar isyanda!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gedemen mahallesinde vatandaşlar isyanda!

Kahramanmaraş Merkez Onikişubat İlçesi Gedemen Mahallesi sakinleri yollarının kullanılamaz hale geldiğini belirterek parke döşenmesini istediler.

Gedemen Mahallesi 31. sokakta yaşayan vatandaşlar yollarının çamurdan, tozdan, oluşan çukurlardan bıktıklarını belirterek, sokağın girişinde toplanarak araçların sokağa girmesini bir süre engellediler.

Vatandaşlar, Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’i gayretli çalışmalarından dolayı takdir ettiklerini fakat her nedense bir türlü sokaklarındaki yolu yaptırmadığını iddia ettiler.

Sokakta toplanan grup adına açıklamalarda bulunan Mustafa Doğan, “Bir yıl önce yapılan seçimlerde Mahallemize gelip bu mahallenin hiçbir eksiği kalmayacak, yollarınızı asfaltsa asfalt, parke ise parke yapacağız dediler, fakat aradan bir yıl geçti, mahallemize ne uğrayan var ne de gelen, halimizi dahi soran yok, daha önce köy olan fakat şimdi mahalle statüsünde olan yerlerin yollarını yaptılar, bağ evlerinin yollarını yaptılar, fakat şehir merkezinde bulunan bir sokağın yolunu yapmıyorlar, acaba bizi vatandaş yerine koyan yok mu, iki ay sonra seçim olacak yine oy diye mahalleye gelecekler, bu yolumuz yapılmazsa Ak Parti’ye oy vermeyeceğiz” dedi.

Öte yandan vatandaşlar 31. sokağın alt ve üst sokaklarındaki  yollarını yaptıklarını, bazılarını yarım bıraktıklarını fakat 31. sokağa uğramadıklarını belirttiler.

DSCN0595 DSCN0607

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.