DOLAR 32,5381 % 0.14
EURO 35,0041 % -0.07
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,01
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,01
BITCOIN 64.618,85 0.334
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Gaziantep’e ‘Kahramanmaraş’tan Veda etti

Son Güncelleme :

11 Mart 2016 - 16:44

/ kez okundu.
Gaziantep’e ‘Kahramanmaraş’tan Veda etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Gaziantep Kadastro Bölge Müdürü Kahramanmaraşlı Kemal Taşdemir’in emekliye ayrılması nedeni ile Bölge ilerden gelen Personellerin katılımı ile veda programı düzenlendi.  Kahramanmaraş’ta düzenlenen veda programına Tapu Kadastro 13. Bölge Müdürlüğü görevine gelen Mustafa Aslan ve Kahramanmaraş tapu Kadastro İl Müdürü Fatih Kocabaş ve İl ve İlçelerde Kadastro Müdürlüğünde çalışanı katıldı.

Kahramanmaraş’ta gerçekleşen veda yemeğine Tapu Kadastro Gaziantep 13. Bölge Mustafa Aslan, Kahramanmaraş Tapu Kadastro İl Müdürü Fatih Kocabaş, Onikişubat Tapu Kadastro Müdürü Hasan Doğan, Oğuzeli Tapu Kadastro Müdürü Oğuz Güneş, Dulkadiroğlu Tapu Kadastro Müdürü Âdem Teltik, tapu ve kadastro çalışanları katıldı. Konuşmasına Birlik ve Beraberlik mesajları vererek başlayan Tapu Kadastro 13.  Gaziantep Bölge Müdürü Mustafa Aslan, bugün burada bu kuruma destek veren bir kişiye veda etmek için toplandıklarını söyledi.  Aslan, emekliye ayrılan Kemal Taşdemir’in işini çok seven, vatandaşa karşı iyi davranan biri olduğunu belirtti. Başarılı biri olduğunu belirterek, Emekliye ayrıldı bundan sonraki yaşamasında başarılar dilerim   Bir daireyi idare etmenin çok kolay olmadığını kaydeden Tapu Kadastro 13. Bölge Müdürü  Mustafa Aslan, “41 yıldır çalışan arkadaşımızın yokluğunu, onun yerine gelen arkadaşlar, onu çok arayacaklar. Bir dairenin evraklarını bulabilmek, onları yönlendirebilmek, onlarla ilgili sorunları bu dur diyebilmek, belli bir süre, belli bir deneyim, bir çalışmayı gerektirir bizler için 41 kere Maşallah diyerek sözlerini tamamladı.

daha sonra Meslek 42 yılın doldurup emekli olan Gaziantep Tapu Kadastro Bölge Müdürü Kahramanmaraşlı Kemal Taşdemir ise konuşmasında Kahramanmaraşlı olduğunu 42 yıldır bu mesleğin içersinde çalıştığını  daha Kahramanmaraş’ta görev yaptığını ve daha sonra Türkiye’nin çeşitli ilerinde Müdürlük yaptığını ve gece gündüz demeden çalıştığını ne zoru ise Diyarbakır Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğüne bağlı 13 ilin bulunduğunu 1991 yıllarda zor şartlara rağmen Riskli Görevlerde bulundum dedi.

Ülkemize geleceği için gece gündüz koşturup Hizmet binaları kazandırdım Bunlardan bir kaçı söylemek istiyorum Hakkari  ,Van ,Bingöl , Diyarbakır,Adıyaman , Nizip, Kahramanmaraş, Kilis ,Adana,Mersin,Elbistan, İskenderun bunlardan daha bir kaçı Ülkemizi seviyorum Meslektaşlarımı seviyorum onlardan bedenen ayrılsam bile Gönlüm hiç bir zaman onları bırakmaz onlarda beni bırakmaz

 

Genel Müdürlüğümüzün ve Bölge Müdürlüklerimizin daha iyi olması için gayret sarf edin, Kesinlikle emekleriniz zayi olmayacak, bu ülke kazanacak. Bu ülkede, Türkiye’de durmak çok kolay değil. Her tarafımızı düşman sarmış. Biz birbirimize sarılacağız. Ülkemizin geleceği için, çocuklarımızın geleceği için iyi bir Türkiye hazırlamak zorundayız.

Tapu ve kadastroda çalışanların önemli işler gerçekleştirdiğini vurgulayan Taşdemir, Vefakar, cefakar insanlarsınız. Ülkenize hizmet ediyorsunuz. Ülkenizi sevin, bir gün hakkımızı alacağız. Biz çok çalışıyoruz, eziliyoruz demeyin. Ülkemiz için ezileceğiz. Ezilmemiz kendimize. Ülkemiz bizi ezsin ama başkaları ezmesin” diye konuştu. Konuşmaların ardından Tapu Kadastro 13. Bölge Gaziantep Bölge Müdürü Mustafa Aslan’da Taşdemir’e Teşekkür belgesi ve Plaket takdim etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.