DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Fiyat tarifesiyle Türkiye’nin en ucuz kayak merkezi!

Son Güncelleme :

04 Ocak 2020 - 14:37

/ kez okundu.
Fiyat tarifesiyle Türkiye’nin en ucuz kayak merkezi!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

7 kuyular kayak merkezi işletme müdürü Batuhan Taylan, kayak merkezi hakkında genel bilgiler verdi.

Taylan, kayak merkezine çevre illerden vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek, yoğun ilgi gösteren iller arasında ise en çok ziyaretçinin Gaziantep’ten geldiğini söyledi.

“5 tane kayak pistimiz var”

Kayak merkezi hakkında tenkil bilgiler veren Batuhan Taylan, “Kayak merkezimizde 1 telesiyej, 1 teleferik, 1 yürüyen bandımız ve kayak severler için 5 tane kayak pistimiz var. Zorluk derecesinin birisi kırmızı olmak şartıyla 3 tane zor pistimiz var. Tesisimizde kar motorları, kızaklar, Paletli ATV’ler ve paletli ATV’ler için özel yapmış olduğumuz parkurlarımız var. Kafeteryamız mevcut. Kayak merkezimiz kış sporunu seven bütün sporcularımız için yapabilecekleri çok aktivitelerimiz var.”diye konuştu.

“Bölgenin eğlence merkezi”

Günlük ortalama 3 bin kişinin kayak merkezini ziyaret ettiğini kaydeden Taylan şunları söyledi: “Genellikle şehrimizden çok fazla talep görüyoruz. Bu hafta sonları daha fazla oluyor. Çevre illerimizden gelen vatandaşlarımızda oluyor. Ağırlıklı olarak çevre ilerimize baktığımızda Gazianteplilerin geldiğini görüyoruz. Hafta sonları 3 bini buluyor ziyaretçi sayımız. Kayak merkezlerinde illaki fiyatlar biraz pahalıdır. Ama buradaki ürünlerimiz diğer kayak merkezlerine göre daha ucuzdur.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.