DOLAR 32,4795 % -0.2
EURO 34,9420 % 0.29
GRAM ALTIN 2.436,43 % 0,55
ÇEYREK A. 3.983,56 % 0,55
BITCOIN 64.926,82 1.231
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Fırındaki Asansör Boşluğuna Sıkışan İşçi Öldü

Son Güncelleme :

15 Temmuz 2015 - 9:53

/ kez okundu.
Fırındaki Asansör Boşluğuna Sıkışan İşçi Öldü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Andırın İlçesi’nde bir ekmek fırınında çalışan Mustafa Kaya, iş yerinin 2’nci katına çıkmak için asansöre binmek isterken ayağı boşluğa sıkıştı. Fırındaki diğer çalışanların fark ettiği Kaya, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak ambulansla Andırın Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

KURTARILAMADI

Kaya, acil servisteki ilk müdahalesinin ardından hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle sevk edildiği Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi’nde yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

ASKERDEN YENİ GELMİŞ

Ölümüyle yakınlarını yasa boğan Kaya’nın bekar olduğu ve askerden kısa bir süre önce geldiği öğrenildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.