DOLAR 32,4989 % 0.25
EURO 34,5934 % 0.27
GRAM ALTIN 2.489,93 % 0,27
ÇEYREK A. 4.071,03 % 0,27
BITCOIN 2.065.548 -4.273
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Filozof Medya’dan yepyeni Program daha başladı

Son Güncelleme :

04 Aralık 2015 - 8:28

/ kez okundu.
Filozof Medya’dan yepyeni Program daha başladı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın İlk ve Tek Prodüksiyon Şirketi olan Filozof Medya Prodüksiyon Ajans Tarafından yepyeni Program daha başladı.

Kahramanmaraş’ın ihtiyaçlarından birisi olan Prodüksiyon Şirketi Filozof Medya kurulduğu günden bugüne birçok projeye imzasını atmış, Kahramanmaraş’ın en kapsamlı belgeselini hazırlayarak adından sıkça söz ettirmeyi başarmıştır. Kahramanmaraş Belgeselinin galasının çok kısa zamanda yapılacağı edinilen bilgiler arasında.

Programın yönetmenliğini ve sunuculuğunu İbrahim Baykut’un yaptığı, Yapımcılığını Selim Işık’ın üstlendiği Bir Konu Bir Konuk ile Kahramanmaraş’ta güncel konulara ışık tutmak ve kamuoyunu bilgilendirici konulara yer vererek halkın bilinçlenmesini sağlamak. Yer yer geçmişten günümüze bilgilere yer vererek izleyici kitlesinin dikkatini çekmeyi amaçlıyor.

İzleyici kitlesini sıkmadan en doğru bilgiyi en kısa süre aktarmayı hedefleyen program kapsamında haftanın konuğu sorulan sorulara kendine ayrılan 15-20 dakika içerisinde cevap veriyor.

Filozof Medya Prodüksiyon Ajansının Yönetmeni olan ve Haberim46 Haber sitesinin Yazı İşleri Müdürü İbrahim Baykutmoderatörlüğünde hazırlanan Bir Konu Bir Konuk programını www.haberim46.com internet adresinden takip edebilirler ve yorumlarıyla programa renk katabilirler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.