DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Filenin Edelerine Sanko Holding’ten Destek Geldi

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 15:37

/ kez okundu.
Filenin Edelerine  Sanko Holding’ten Destek Geldi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sanko Holding Bünyesinde Bulunan Çimko Çimento Filenin Edeleri Voleybol Takımımıza bu sezon göstermiş oldukları başarıdan dolayı Play-off öncesi hem maddi, hem manevi destek oldu.

Türkiye Voleybol 2. Liginde Göstermiş olduğu başarı ile adını Play-off’a Yazdıran Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı 14-15-16 Nisan Tarihlerinde Ankara’da yapılacak olan Yarı Final maçlarına katılmaya hak kazanmıştı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Cemal Tanrıverdi ve Asbaşkan Bekir Kılıç Gaziantep Sanko Holdingi ziyaret ederek, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor voleybol takımımıza destek veren Sanko Holding yönetim Kurulu Üyesi Adil Konukoğlu’na 46 numaralı İsminin yazılı olduğu forma hediye ederek göstermiş oldukları hassasiyetten dolayı Sanko Holding yönetim kuruluna teşekkür ettiler.

Sanko Holding Yönetim Kurulu üyesi Adil Konukoğlu; Biz Sanko Holding olarak her zaman spor’a ve sporcuya destek veriyoruz. Çünkü gençlerimizi sokaktaki kötülüklerden uzak tutmanın en iyi yöntemlerinden bir tanesi spordur.  Bölgemiz takımlarından Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol Takımı Ankara’da yapılacak olan Play-off müsabakalarında mücadele etmeye hak kazanmışlardır.  Sanko Holding Olarak Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Voleybol takımıda bu sezon göstermiş oldukları başarıdan dolayı tebrik ediyor hemde maddi destek olarak, Ankara’da yapılacak olan müsabakalarda Filenin Edelerine başarılar dilerim. Dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.