DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
GRAM ALTIN 2.524,31 % 1,60
ÇEYREK A. 4.127,24 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Faruk Atlı’dan Onikişubat Teşkilatına Ziyaret

Son Güncelleme :

01 Nisan 2015 - 7:07

/ kez okundu.
Faruk Atlı’dan Onikişubat Teşkilatına Ziyaret
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Seçim çalışmalarını ara vermeden sürdüren MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Opr. Dr. Faruk Atlı, yeni binasına taşınan Onikişubat İlçe Başkanlığına ziyarette bulundu.

Sıkmadık el çalmadık kapı bırakmayan Opr. Dr. Faruk Atlı, bu gün esnaf ziyaretlerinin ardından Azerbaycan Bulvarındaki yeni binasına taşınan Onikişubat İlçe Başkalığına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Atlı, hayırlı olsun dileklerinde bulunduğu İlçe Başkanı Mehmet Şeker ile birlikte yeni binayı gezdi.

Atlı, MHP’nin artık dar mekânlara sığmadığını, her geçen büyüdüğünü iktidara yürüdüğünü söyledi.

7 Haziran seçimlerine yönelik istişarenin yapıldığı ziyarette ülke gündemi ve yaşanan elektrik kesintilerinin hükümetin basiretsizliği olduğu ve milyon dolar zarara uğrandığı konuşuldu.

Atlı, MHP iktidara adım adım yaklaştığını ifade ederek; “Bu gün gördük, enerji bakanlığı sınıfta kaldı. Türkiye’nin adeta şarteli indi. Üretimden tüketime ülkemiz zarara uğradı ve sebebi ise açıklanmıyor. Bu gün fabrikalarımızın üretimi durdu, esnaflarımızın yazarkasası çalışmaz hale geldi. 7’den yetmişe herkes zarara uğradı.

Aslında 13 yıllık AKP İktidarında Türkiye’miz büyük kayıplara uğradı. En önemlisi de milli birlik ve bütünlüğümüz bölünme eşiğine geldi.

Herkes şunu bilsin ki; biz ülkücüler nefes aldığı sürece milletimizi kimse bölemez.

Milletimiz artık gerçeği gürdü ve kararını verdi. Türkiye MHP ile yürüyecek” dedi.

Ziyaretinden dolayı Atlı’ya teşekkür eden İlçe Başkanı Mehmet Şeker ise; MHP’yi iktidara taşımak için 7 Haziran’a kadar yılmadan çalışacaklarını ifade ederek; “Partimizin Kahramanmaraş’ta 38 aday adayı var. 38 yiğit hizmet için yola çıktı. Bütün aday adaylarımız birbirinden donanımlı kişiler. Bu partimiz için gurur kaynağı.

Sayın Dr. Faruk Atlı da bu yiğit aday adaylarımızdan biri. Kendisini yıllardır tanırım. Nasip olur meclise giderse, Kahramanmaraş’ımıza en iyi şekilde hizmet edeceğine inanıyorum. Nazik ziyaretinden dolayı tekrar teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” diye konuştu.

Atlı’ya ziyaretlerinde MHP Dulkadiroğlu İlçe Belediye Meclis Üyesi Dr. Ahmet Metin Başkan ve kardeşi Ülkü Ocakları eski yöneticilerinden Eyüp Atlı eşlik etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.