DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EZGİNİN GÜNLÜĞÜ K.MARAŞ’I MEST ETTİ

Son Güncelleme :

29 Eylül 2016 - 15:18

/ kez okundu.
EZGİNİN GÜNLÜĞÜ K.MARAŞ’I MEST ETTİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye’nin en ünlü müzik gruplarından biri olan Ezginin Günlüğü, Kahramanmaraş Hayal Kahvesi müzik festivali kapsamında sahne aldı ve sevenleri ile buluştu.

Kahramanmaraş’ta Hayal Kahvesi müzik festivali konserleri başladı. Mayıs ayı sonuna kadar devam edecek olan dev konserlerin ilk performansı Ezginin Günlüğü oldu. Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezinde bulunan Kahramanmaraş Hayal Kahvesi’nin muhteşem konserleri başladı. Hayal Kahvesi Kahramanmaraş Sahnesine çıkan ve sevenleri ile buluşan Ezginin Günlüğü grubu müzik severlere unutulmaz bir gece yaşattı. Biletleri gün öncesinden tükenen Ezginin Günlüğü üyeleri konsere yoğun ilgiden dolayı müzik severlere ve Hayal Kahvesi işletmecilerine teşekkür ederek başladı.

Hayranlarına keyifli bir gece yaşatan Ezginin Günlüğü, konser alanı Hayal Kahvesi Kahramanmaraş’ı dolduran yüzlerce kişiye sevilen şarkılarını büyük bir enerji ile seslendirdi. Sevilen şarkılarını Kahramanmaraşlılar ile birlikte söyleyen Ezginin Günlüğü solistleri salonu dolduranlar müzik severlerden tam not aldılar.

Hayal Kahvesi Kahramanmaraş İşletmecileri, “Kahramanmaraş’ın yıllarca özlemini duyduğu müzik festivali 8 konser ile başlıyor ve müzik severleri Kahramanmaraş Hayal Kahvesinde buluşturmaya devam edecekler. Mayıs ayının sonuna kadar müzik festivalimiz kapsamında ülkeye mal olmuş sanatçıları Kahramanmaraş’a getiriyoruz. Bu konserlerin ilki Ezginin Günlüğü grubu oldu ve misafirlerimiz harika bir gece yaşadı. Şimdi de 29 Ekim’de Tan Taşçı, 2 Kasım’da Yeni Türkü, 17 Kasım’da Teoman, 23 Kasım’da Halil Sezai, 2 Aralık’ta Cem Adrian, 16 Aralık’ta Gripin ve son olarak 17 Aralık’ta Kalben burada olacaklar. Hayal Kahvesi Kahramanmaraş olarak birbirinden güzel konserlerle şehrimizde müzik severleri mutlu etmek istiyoruz. Ayrıca Mayıs ayına kadar yine ülkece en sevilen sanatçılardan olan Sertap Erener, Nilüfer ve Selami Şahin konserleri için de görüşmeler yapılıyor. Mayıs ayına kadar Hayal Kahvesi sahnesi dolu dolu olacak. Sloganımız İYİ YEMEK, İYİ MÜZİK bunun gereğinin fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz. İlgi gösteren herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.