DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EVLERİ, İZCİ KAMPINA DÖNÜŞTÜRDÜLER

Son Güncelleme :

21 Aralık 2020 - 7:14

/ kez okundu.
EVLERİ, İZCİ KAMPINA DÖNÜŞTÜRDÜLER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Sosyal çalışmalarda sevgiyi esas alan, iyi niyetli, dürüst, erdemli ve sağduyulu bireylerin yetişmesine katkıda bulunmayı amaçlayan, Server Gençlik ve Spor Kulübü ile Server Genç Hanımlar Gençlik ve Spor Kulübünün Türkiye genelinde bu yıl ikincisini organize ettikleri “ Evim Kampım Olsun 2 ” projesi ile binlerce evi izci kampına dönüştürdüler.

18 Aralık günü Türkiye genelinde 88 İzci Kulübünden 2500 İzci ve 300 Liderin katılımıyla online olarak başlayan, üç gün boyunca çocuklara birebir eğitim ve etkinlikler yapılan “ Evim Kampım Olsun 2 ” projesi tüm güzellikleri ile sona erdi.

Kahramanmaraş’ta projenin organizasyonuna, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü ile Nida Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneği 70 İzcisi ile katılarak destek oldular.

İzciler, Kamplarını Evlerinde Kurdular.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan, Lider Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü Başkanı Ahmet Özkul; “İzcilerimiz evlerinde kendi odalarını, oturma odalarını veya salonlarını evdeki malzemeleri kullanarak çadırlara dönüştürüp, 3 gün boyunca aileleri ile birlikte kaliteli vakit geçirmenin yanında, proje kapsamında online izcilik eğitimleri, bayrak törenleri, ailece kitap okuma, ailece oyun, akraba ve dost iletişimi, ilk yardım, afetlere karşı tedbirler, spor egzersizi, kişisel beceriler ve çeşitli yemek yapımı gibi faaliyetlere katıldılar” dedi.

Her Gün Bir İyilik Yaptılar.

Kulüp Başkanı Özkul, “Evim Kampım Olsun” faaliyeti kapsamında izcilerin, üç günlük program çerçevesinde, “Her Gün Bir İyilik Yap” sloganıyla iyilikler yaparak, evlerini daha da şenlendirerek çok mutlu olduklarını belirtti.

Özkul, hafta sonlarında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasına dikkat çekerek”Evim Kampım Olsun”projesi kapsamında evlerimizi izci kamplarına dönüştürüp, izcilerin hafta sonunu eğlenerek mutlu olmalarına vesile olan, başta bu projenin Türkiye genelinde organizasyonunu sürdüren, Server Gençlik ve Spor Kulübü ile Server Genç Hanımlar Gençlik ve Spor Kulübünün değerli yönetim ekibine, ilimizde organizasyonun yürütülmesinde emek harcayan Kulübümüzün ve Nida Hanımlar Dostluk ve Çevre Derneğinin üyelerine, katılım sağlayan izciler ve onların mutluluğuna ortak olan izci liderlerine teşekkürlerini iletti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.