DOLAR 32,5895 % 0.11
EURO 35,0309 % 0.44
GRAM ALTIN 2.423,17 % 0,00
ÇEYREK A. 3.961,89 % 0,00
BITCOIN 64.282,02 -3.469
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Evi Su Bastı’ Tartışması Kanlı Bitti

Son Güncelleme :

24 Temmuz 2015 - 7:30

/ kez okundu.
Evi Su Bastı’ Tartışması Kanlı Bitti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta birbirlerine komşu amca çocukları arasında bahçe sulaması nedeniyle çıkan bıçak ve tüfeğin kullanıldığı kavgada 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.

EVİ SU BASINCA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, gece saatlerinde Ayaklıcaoluk Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, Murat Sarıkız’ın evinin bahçesini sularken taşan su, bitişiğinde ve kot farkı bulunan amcasının oğlu 53 yaşındaki Hacı Ömer Sarıkız’ın evini bastı. Zemin katı su basması nedeniyle amca çocukları arasında çıkan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Kavgada öfkelenen Murat Sarıkız, av tüfeğiyle ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmaların isabet ettiği 4 çocuk babası Hacı Ömer Sarıkız ile 35 yaşındaki 3 çocuk annesi Melike Balaban olay yerinde öldü. Olaydan sonra Murat Sarıkız ise bıçakla yaralandı.

SU KAVGASINDA 2 KİŞİ ÖLDÜ

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla kentteki özel bir hastaneye götürülen Murat Sarıkız tedaviye alınırken, yaşamını yitiren 2 kişinin cesedi ise, jandarmanın olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Sütçü İmam ÜniversitesiSağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü. Olası yeni bir kavga yaşanmaması için jandarma mahallede güvenlik önlemi aldı. 2 kişinin öldüğü, 1 kişinin de yaralandığı kavgayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.