DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Kahramanmaraş Müzesi’nde Yangın

Son Güncelleme :

08 Ağustos 2015 - 11:25

/ kez okundu.
Kahramanmaraş Müzesi’nde Yangın
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Müzesi’nde yangın

Kahramanmaraş Müzesi’nde, aşırı ısınan klima motorundan kaynaklanan yangın paniğe yol açtı. Müze çalışanları ile ziyaretçiler tahliye edildikten sonra yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü, bazı çocuklar korkudan gözyaşı döktü.

Yenişehir Mahallesi Azerbaycan Bulvarı’nda bulunan Kahramanmaraş Müzesi’ndeki klima motorunda aşırı ısınmadan kaynaklanan yangın çıktı. Duman ve alevleri görenlerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, polis de müze çalışanları ile ziyaretçileri tahliye etti. Müzeden tahliye edilen bazı ziyaretçilerin çocuklarının korkudan gözyaşı döktüğü görüldü. Ekiplerin yaklaşık yarım saat süren müdahalesiyle kontrol altına alınan yangında tarihi eser ve kalıntıların zarar görmediği öğrenildi. Kahramanmaraş Vali Yardımcısı Sultan Doğru da, olay yerine gelerek müze yetkililerinden bilgi aldı. Yangınla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.