DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Esnafımız ekmeğini paylaşacak kadar fedakar

Son Güncelleme :

15 Mart 2015 - 15:54

/ kez okundu.
Esnafımız ekmeğini paylaşacak kadar fedakar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mahmut Arıkan sivil toplum örgütlerinin yanı sıra esnaf ve halk ziyaretlerini tüm hızıyla sürdürüyor. Arıkan; “esnaf ziyaretlerinde şunu gördüm, gerçekten ahi evran kültürüne sahip esnaflarımız misafirperverliğin en güzel örneğini gösteriyor” dedi.

 

Tüm yatırımları Kahramanmaraş’ta olan ve kendisine her yönüyle büyük katkılar sağlayan doğum büyüdüğü Kahramanmaraş’a hizmet ve vefa borcunu ödemek için yola çıktığını belirten Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Mahmut Arıkan gittiği ziyaretlerde yoğun ilgi görüyor.

Sanayiciliğinin yanı sıra esnaflığıyla da bilinen Arıkan, sivil toplum örgütlerinin yanı sıra halk ve esnaf gezilerini tüm hızıyla sürdürüyor. Önceki gün Ak Parti Mahalle Temsilcileri toplantısı ve Haysiad Kahramanmaraş Şubesinin açılışının ardından Sakarya Çarşısı’na geçerek esnafla bir araya gelen Arıkan; “esnafın mektebi Kıbrıs meydanıdır. Ben orada yetiştim. Bizim esnafımız kadirşinas, hala senet ve çekle değil sözle alışveriş yapan ve bu sözünü de tutan Ahi Evran kültürünü yaşatıyor. Bugün Sakarya Çarşısındaki esnafımızla hemhal oluyoruz. Gördüğünüz üzere girdiğimiz iş yerlerinden hemen ‘misafir edelim, bir şeyler ikram edelim’ teklifleriyle karşılaşıyoruz. Esnafımız bir ekmeğini paylaşmaktan çekinmiyor. Bizde bu sorumlulukla gecemizi gündüzümüze katıp hizmet edeceğiz” dedi.

 

Kahramanmaraş il genelinde halk ve esnaf ziyaretlerinin devam edeceğini de vurgulayan Arıkan şöyle konuştu; “İnşallah bu aday adaylığımız süresince dinlemelerimiz sohbetlerimiz devam edecek. Halkımızın dertlerini sıkıntılarını dinledikten sonra onların sorunlarını nasıl çözeriz. Onların refah seviyesini yükseltmek için, ticaret hacimlerini daha da genişletmek için ne yapılması gerekirse başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç olmak üzere ilçe belediye başkanlarımızla görüşeceğiz, istişare edeceğiz. Vatandaşlarımızın sorunlarına dertlerine çare bulmak için elimizden gelen tüm çabaları göstereceğiz.”

DSC_8289 DSC_8339 DSC_8343

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.