DOLAR 32,3724 % 0.16
EURO 34,9785 % -0.32
GRAM ALTIN 2.325,56 % 0,22
ÇEYREK A. 3.802,30 % 0,22
BITCOIN 2.277.631 0.436
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın Oğlu Yavuz Yılmaz, İntihar Etti

Son Güncelleme :

16 Aralık 2017 - 13:16

/ kez okundu.
Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın Oğlu Yavuz Yılmaz, İntihar Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Eski Başbakan Mesut Yılmaz’ın 38 yaşındaki oğlu Yavuz Yılmaz, hayatını kaybetti. Yılmaz’ın cansız bedeni, Beykoz’daki evinde başından vurulmuş halde bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin İlk incelemelerine göre; Mehmet Yavuz Yılmaz, evinde intihar etti. Komşular, bir el silah sesi duyduklarını söyledi.

AKŞAM EVE BIRAKAN KORUMASI SABAH CESEDİNİ BULDU

Yavuz Yılmaz’ın cansız bedenini, akşam eve bırakan koruması buldu. Habertürk muhabiri Okan Ateş, “Yavuz Yılmaz, akşam koruması ve şoförüyle birlikte eve geldi. Sabah tekrar işe gitmek üzere konuştular. Ancak sabah koruması ve şoförü Yılmaz’a ulaşamadı. Kapının ve telefonun açılmaması üzerine eve çilingir yardımıyla girildi. Yavuz yatağında ölmüş vaziyette bulundu.” dedi.

MESUT YILMAZ ACI HABERİ ABD’DE ALDI

Eşinin tedavisi için ABD’de olan Mesut Yılmaz, oğlunun ölüm haberini alır almazTürkiye’ye hareket etmek için hazırlandığı belirtildi.

KAMERALAR İNCELEMEYE ALINDI

İstanbul Valiliği ile Emniyet Müdürlüğü, bölgede yoğun güvenlik önlemi aldı. Yılmaz’ın evinde ve yakınlarında bulunan güvenlik kamera görüntüleri incelemeye alındı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve istanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan da olay yerinde incelemelerde bulundu.

SİLAHININ OLMADIĞI ÖĞRENİLDİ

Mehmet Yavuz Yılmaz’ın silahla intihar ettiği fakat ailesinden alınan bilgilere göre Mehmet Yavuz Yılmaz’ın bir silahı olmadığı belirtildi.

Yavuz Yılmaz, 3 yıl birliktelik yaşadığı sunucu Neşe Sapmaz’la birlikte.

İÇİŞLERİ BAKANI MECLİS’TE BİLGİLENDİRME YAPTI: İNCELEMELER SÜRÜYOR

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bütçe görüşmelerinde Yavuz Yılmaz’ın vefatıyla ilgili söz alarak şunları söyledi:

“Eski Başbakanlarımızdan eski Rize Milletvekili Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz hanımın oğlu bu sabah 09.00’da İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nün verdiği bilgi doğrultusunda vefat ettiğini öğrendik. Olayın haber alınması üzerine vali ve emniyet müdürü ile temas kurduk. Sayın Yılmaz şu anda ABD’den dönüyor. Uçak yoculuğunda. Biz amcalarıyla temas kurduk. Allah mekanını cennet eylesin. Olayla ilgili arkadaşların incelemeleri sürüyor. Ben de Yılmaz Ailesi ve Yılmaz’ı sevenlere başsağlığı diliyorum. Allah rahmet eylesin.”

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti’nin eski başbakanı Mesut Yılmaz’ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yılmaz, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Georgetown Üniversitesi’nde eğitim aldı. Yavuz Yılmaz bir dönem otel ve restoran işletmeciliği de yaptı.

Yavuz Yılmaz bir dönem nişanlandığı sunucu Neşe Sapmaz ile 3 yıl birlikteliğin arkasından ayrılmıştı.

Yavuz Yılmaz’ın 7 Haziran 2015’te yapılan seçimlerde CHP’den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştı.

Yavuz Yılmaz’ın kardeşi Emir Hasan Yılmaz ile CFS İstanbul Yatırım A.Ş isimli bir şirketleri vardı. İki kardeş bir ara İstanbul’daki üçüncü havalimanında hafriyat işi de yapmıştı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.