DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eşini Öldürüp, Polisi Aradı

Son Güncelleme :

20 Eylül 2018 - 13:03

/ kez okundu.
Eşini Öldürüp, Polisi Aradı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ’ın Göksun ilçesinde, Mustafa Demir (64), uzaklaştırma kararına rağmen, konuşmak için gittiği evde eşi Gönül Demir’i av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Mustafa Demir daha sonra polisi arayarak gelen ekibe teslim oldu.

Olay, bugün öğleden sonra ilçeye bağlı Köprübaşı Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre Gönül Demir bir süre önce eşinin kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek mahkemeden uzaklaştırma kararı çıkardı.

Mustafa Demir bugün, eşinin yaşadığı eve gelerek konuşmak istediğini söyledi. İkili arasında başlayan konuşma, bir süre sonra tartışmaya dönüştü.

Sinirlenen Mustafa Demir yanındaki av tüfeğiyle eşi Gönül Demir’e ateş etmeye başladı. Mustafa Demir, ‘155 Polis İhbar’ hattını arayarak eşini öldürdüğünü söyledi. Demir, olay yerine gelen polis ekiplerine tüfeğiyle beraber teslim oldu.

Gönül Demir’in cesedi otopsi yapılmak üzere Göksun Devlet Hastanesine götürüldü.Gözaltına alınan Mustafa Demir ise sorgulanmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.