DOLAR 32,5947 % 0.36
EURO 34,8625 % 0.35
GRAM ALTIN 2.493,51 % 0,36
ÇEYREK A. 4.076,88 % 0,36
BITCOIN 2.137.953 4.637
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 22°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI

Son Güncelleme :

13 Şubat 2015 - 14:41

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN TEŞEKKÜR MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

95 yıl önce her türlü modern silahlardan yoksun, işgal altındaki Maraş insanı, döneminin en donanımlı ordularına karşı birlik ve beraberlik içinde savaşmış ve bizlere gururla yâd edeceğimiz unutulmaz şanlı bir tarih yazmışlardır.

Esaret altında yaşamaktansa ölümü tercih eden, şehitlik mertebesini kendine şeref madalyası gören ve bugün bize bu topraklarda özgürce yaşamayı sağlayan ecdadımızı  “unutmamak ve unutturmamak” adına şehrimizin kurtuluş yıldönümünü her geçen yıl daha büyük bir coşku ile şehit ve gazilerimizin anılarına yakışır şekilde kutlamaya gayret ediyoruz.

Bu yıl Kurtuluş Haftası kutlamalarımızda ilkini organize ettiğimiz ve gelecek yıllarda gelenekselleştirmeyi planladığımız kurtuluş koşusu, futbol turnuvası, yöresel yemek yarışması ve kahraman bebekler yarışıyor gerçekten büyük bir katılımla gerçekleşti.

Türkiye’nin hemen hemen her ilinden şehrimize gelen 300’e yakın profesyonel sporcu ve katılımcılar ile gerçekleştirdiğimiz Kurtuluş Koşusu’nda yaşanan büyük heyecan ve coşku hepimizi çok mutlu etti.

12 Şubat onurunu bize yaşatan aziz kahramanlarımız anısına düzenlediğimiz organizasyonlarımıza katılan tüm katılımcılara ve kendisine bırakılan değerli mirasa sahip çıkan Kahramanmaraşlı hemşerilerime çok teşekkür ediyorum. Sevgi ve saygılarımla…

 

 

 

Fatih Mehmet Erkoç

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.