DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.100.964 -1.19
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN ŞEHİDİMİZE TAZİYE MESAJI

Son Güncelleme :

30 Kasım 2015 - 11:41

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN ŞEHİDİMİZE TAZİYE MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Diyarbakır’da meydana gelen hain ve kalleş saldırı için taziye mesajı yayınladı.

Başkan Erkoç yayınladığı mesajında şunları söyledi: “Diyarbakır’ da bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan haince ve kalleşce saldırıda, hayatını kaybeden Baro Başkanı Tahir Elçi’ye Allah’tan rahmet ailesine başsağlığı diliyorum. Aynı saldırıda şehadet şerbetini içen polislerimiz Cengiz Erdur ve hemşehrimiz Ahmet Çiftaslan kardeşlerimize Cenabı Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybedenlerin ailelerine, yakınlarına, Emniyet Teşkilatı mensuplarımıza ve aziz milletimize baş sağlığı ve sabrı cemil niyaz ediyorum.

Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikrarını bozmayı amaçlayan, birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize ve geleceğimize kast eden bu tür kahpece ve kalleşçe saldırılar, kahraman şehitlerimiz ve aziz milletimizin birlik ve beraberlik içindeki kararlı duruşu ile hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır.

Rabbimizin rahmet ve mağfireti Ahmet Çiftaslan ve Cengiz Erdur kardeşlerimiz ile tüm şehitlerimizin üzerine olsun. Türkiye’mizin başı sağ olsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.