DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN KINAMA

Son Güncelleme :

20 Ağustos 2015 - 9:10

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN KINAMA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI FATİH MEHMET ERKOÇ; Siirt’te, Alçakça, Hunharca, Adice ve Kalleşçe Gerçekleştirilen Saldırıyı Şiddetle Kınıyorum…

 

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Siirt’te şehit olan Mehmetçiklerimiz için başsağlığı mesajı ile birlikte bir açıklama yayımladı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç; “Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen Mehmetçiklerimizin geçişi sırasında, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından, yol kenarına yerleştirilen bombanın patlatılması sonucu alçakça,hunharca, adice ve kalleşçe gerçekleştirilen saldırıda 8 askerimizin şehit edilmesini şiddetle lanetliyorum.

Kahraman şehitlerimizin arasında, varlıklarını inançları ve özgürlükleri uğruna adayarak, inancın ve fedakârlığın karşısında hiçbir gücün duramayacağını gösteren İstiklal Mücadelesi vermiş dedelerin torunu olan, Kahramanmaraş Afşin ilçemizin Altunelma Mahallesi’nden Ömer Erüstün de bulunuyor.

Bugün Ömer Erüstün ve diğer şehit kardeşlerimiz gibi, 1920’de, Çakmakçı Said, Mıllış Nuri gibi gencecik atalarımız bizim için ölümü göze aldılar. Bizler, istiklalimizi, İstiklal Savaşı’nda ve bugün, gözünü kırpmadan şahadete koşan bu gencecik şehitlere borçluyuz. Bu ülke, onların al kanları, düşman kurşunlarıyla delik deşik olan gencecik bedenleri üzerinde yükseldi. Atalarımızın geçmişte dirayet, cesaret ve basiret dolu eşsiz fedakarlıklarının anısını yaşattığımız gibi, Ömer Erüstün ve şehit kardeşlerimizin anısını da kıyamete kadar dalgalanacak olan rengini şehitlerimizin kanından alan Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın himayesinde ve yüreğimizde ilelebet yaşatacağız.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu alçakça, hunharca, adice ve kalleşçe saldırıda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları’na ve Aziz Milletimize başsağlığı ve sabır diliyorum.

Rabbimizin rahmet ve mağfireti şehitlerimizin ve ebediyete intikal etmiş olan gazilerimizin üzerine olsun…

Tarihten ibret almayıp, savaşla alamadıkları ülkemizi, birliğimizi, dirliğimizi bozarak almak isteyen hainler, alçaklar, kalleşler unutmasınlar ki, bu ülkenin; Sütçü İmamları, Arslan Beyleri, Şehit Evliyaları, Mıllış Nurileri, Çakmakçı Saidleri, Ömer Erüstünler’i bitmez…”

 

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.