DOLAR 32,4634 % 0.12
EURO 34,7553 % -0.17
GRAM ALTIN 2.419,05 % -0,66
ÇEYREK A. 3.955,15 % -0,66
BITCOIN 63.404,00 1.802
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’TAN HİZMET-İŞ’E ZİYARET

Son Güncelleme :

31 Mart 2016 - 15:47

/ kez okundu.
ERKOÇ’TAN HİZMET-İŞ’E ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Hizmet-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer Çınar ve sendika yönetimi tarafından karşılanan Başkan Erkoç, sivil toplum kuruluşları ile istişare içerisinde olduklarına dikkat çekerek: “Hak-İş bizim için çok önemli bir sendika. Sadece birkaç faaliyet gösterip çekilen bir sendika değil. Geçmişten bu yana halktan yana bir tavır sergileyen ve duruşundan hiçbir zaman taviz vermeyen bir sendika. Şu an bizim çalışanlarımızın bir kısmının da üye olduğu bir sendika. Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaretimiz kapsamında burayı da ziyaret ettik.  Ziyaretlerimiz devam edecek. Çünkü bunun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Sendikalar bizim için çok değerli. Bunun için ziyaretlerimizi sıklıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Başkan Erkoç’un ziyaretinden dolayı memnuniyetini dile getiren Hizmet-İş Sendikası Başkanı Ömer Çınar ise teşekkür ederek plaket takdim etti.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.