DOLAR 32,4504 % -0.15
EURO 34,8290 % -0.66
GRAM ALTIN 2.438,67 % 0,10
ÇEYREK A. 3.987,23 % 0,10
BITCOIN 62.996,00 -2.134
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ’A ZİYARET

Son Güncelleme :

17 Mart 2015 - 15:28

/ kez okundu.
ERKOÇ’A ZİYARET
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta down sendromlu çocuklar, Dünya Down Sendromu Günü kapsamında,  Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’u ziyaret etti.

Başkan Erkoç,  Kahramanmaraş Down Sendromlu Çocukları Derneği yetkilileri ve çocukların ziyaretinde, down sendromlu çocukların sorumluluğunun sadece ailelere değil tüm topluma ait olduğunu belirtti. “Onlar bizim çocuklarımız, ilgi, sevgi ve eğitimle onlarda topluma karışabilirler” diyen Başkan Erkoç şunları kaydetti: “21 Mart Dünya Down Sendromu Günü dolayısıyla çocuklarımız, aileleri ve yetkililer bizleri ziyaret etti. Bu çocuklar sadece ailelerinin sorumluluğunda değil büyükşehir belediyemizin ve tüm Kahramanmaraşlıların da evlatları. Bu çocuklarımızın daha sağlıklı daha mutlu ve daha huzurlu yaşam sürebilmesi için büyükşehir olarak her türlü katkıyı Engelliler Şube Müdürlüğümüz bünyesinde yapacağımız çalışmalarla sağlıyoruz. Bu konuda hükümetimizde çok önemli adımlar atmakta. Biz inanıyoruz ki eğitimle bu çocuklarımız sanat, spor gibi alanlarda başarılı olacaktır.”

Büyükşehir Belediyesi Engelliler Şube Müdürü Fatih Mehmet Akşam’ın da hazır bulunduğu ziyarette bir süre çocuklarla ilgilenen Başkan Erkoç küçük misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.

Engelliler Şube Müdürü Akşam ise Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’un desteğiyle çocuklarla ilgili gerekli çalışmaları yaptıklarını söyledi.

STC_7941 STC_7958 STC_7965 STC_7974 STC_7983

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.