DOLAR 32,3466 % 0.29
EURO 35,1311 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,97 % 1,47
ÇEYREK A. 3.778,44 % 1,47
BITCOIN 2.297.148 2.794
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ: “KARAMANLI KAVŞAĞINI BAYRAMDAN ÖNCE AÇMAYI PLANLIYORUZ”

Son Güncelleme :

14 Ağustos 2017 - 6:52

/ kez okundu.
ERKOÇ: “KARAMANLI KAVŞAĞINI BAYRAMDAN ÖNCE AÇMAYI PLANLIYORUZ”
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Karamanlı Kavşağı’nı Kurban Bayramı öncesinde açmaya gayret ettiklerini söyledi.

Karamanlı Kavşağı’nda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Erkoç çalışmaların çok hızlı bir şekilde devam ettiğini belirtti.

KAHRAMANMARAŞ’IMIZIN TRAFİĞİ AÇISINDAN ÖNEMLİ

Başkan Erkoç inceleme sonrası yaptığı açıklamada: “Şu an Karamanlı Kavşağı’ndayız. Çalışmaları yerinde inceledik ve buradaki vatandaşlarımızla da hasbihal ettik. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde devam etmekte. Karamanlı Kavşağı Kahramanmaraş’ımızın trafiği açısından çok önemli. Yıllardan beri de vatandaşlarımızdan çok büyük talep vardı bu konuda. Biz de ulaşımcılarla gerekli görüşmeleri yaptık ve bu çalışmayı başlattık. Hamd olsun çalışmaların sonuna doğru geldik. İnşaallah bayramdan önce burayı trafiğe açmayı planlıyoruz. Kahramanmaraş’ımızın trafiği açısından böyleisne önemli bir sorunu da gidermiş olacağız” diye konuştu.

Çalışmaların hız kesmeden devam edeceğinin altını çizen Başkan Erkoç: “Tabi bu çalışmalarımız devam edecek. Buradan hemen sonra Çukurova Anadolu Kavşağı’nda çalışmalarımızı başlatacağız. Şehrimizin diğer noktalarında, Kuzey Çevre Yolunda bunun gibi yaklaşık 4-5 tane daha bunun gibi çalışmamız olacak Karayolları ile beraber. Kuzey Çevre Yolu ve Kuzey Çevre Yolu’nu şehir merkezine bağlayan akslarla birlikte Sarayaltı başta olmak üzere yeni yapacağımız güzergahlarla beraber 2017 sonu itibari ile Kahramanmaraş’ta trafik sorunu önemli noktada hafiflemiş olacak. İnşaallah 2018’de de Kahramanmaraş’ın trafik problemini tümüyle çözmüş olacağız” dedi.

UZUN YIĞILMALAR OLURDU

Kahramanmaraş’ta trafik sorununu çözmeye gayret ettiklerini ifade eden Başkan Erkoç sözlerini şöyle sürdürdü: “Bakınız Trabzon Caddesi’nde Belli Otel’in oradaki trafik ışıklarını kaldırdık. Daha öncesinde Azerbaycan Bulvarı’nda Belediyeye kadar, Trabzon Bulvarı’nda kavşağa kadar, İşbankası yanında ise Demirciler Çarşısı’na kadar yığılmalar olmaktaydı. Lambalar artık işe yaramamaktaydı ve 20-30 trafik polisi orayı çözmeye çalışmaktaydı.

Ama hamd olsun, Azerbaycan Bulvarı-Trabzon Caddesi ve İşbankası Eski Kışla Otopark’ından gelen kesişimde lambaları kaldırınca trafik akıcı hale geldi. O düğüm noktasını sanat yapısı yapmadan çözmüş olduk. O bölgede battı-çıktı yapmak hem 50-60 milyon gibi bir maliyet getiriyordu hem de caddenin görünümünü bozacaktı. Ama bu yeni yaptığımız Trabzon Caddesi ve Kıbrıs Meydanı Projesiyle beraber bu ulaşım problemini de orada çözdük.”

100 YILLIK ULAŞIM PROBLEMİNİ ÇÖZMÜŞ OLACAĞIZ

Yeni bulvar ve kavşak çalışmalarıyla Kahramanmaraş’ta trafik sorununu çözmeye kararlı olduklarını kaydeden Başkan Erkoç sözlerini şöyle tamamladı: “Biliyorsunuz daha önce Kale’nin orada bir battı çıktı yaparak oradaki sorunu çözmüştük ve oradaki trafik hızlandı. Karamanlı Kavşağımızı da hizmete sunduğumuzda burada da trafik sürekli akacak.

Biz dönüşümlerle bulvarlarla beraber 2018 yılında herhalde Kahramanmaraş’ta önümüzdeki 100 yıllık ulaşım problemini çözmüş olacağız inşallah. Bu konuda kararlıyız. Şimdiden Karamanlı Kavşağı’nın hayırlı uğurlu olmasını diliyor, tüm çalışanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.