DOLAR 32,5933 % 0.35
EURO 34,8180 % 0.19
GRAM ALTIN 2.507,74 % 0,94
ÇEYREK A. 4.100,16 % 0,94
BITCOIN 2.125.026 3.466
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ HERKES ENGELLİ OLABİLİR

Son Güncelleme :

16 Nisan 2016 - 7:16

/ kez okundu.
ERKOÇ HERKES ENGELLİ OLABİLİR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, en büyük engelin vicdanda olduğunu söyledi.

Başkan Erkoç, Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelliler Şube Müdürlüğü’nce engelli vatandaşlara yönelik akülü ve tekerlekli sandalye dağıtımında yaptığı konuşmada, herkesin bir gün engelli olabileceğini ifade ederek esas engelin vicdanlarda olduğunu söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı açıklamada: “Sosyal belediyeciliğin sorumluluğunu yerine getirme gayreti içerisinde halkımıza hizmet etmeye gayret ediyoruz. İl genelinde 1 milyon 100 bin insana hizmet götürme gayreti içerisindeyiz. Engelli kardeşlerimize daha iyi hizmet verebilmek ve engelsiz bir Kahramanmaraş için çalışmalarımız devam ediyor.

Toplu taşıma sisteminde gerçekleştirdiğimiz değişiklikle bütün toplu taşıma araçlarımızı engelli kardeşlerimizin kullanabileceği modern araçlarla değiştirdik. Engelli kardeşlerimizin yüzde 100 kullanabileceği otobüslerimizi hizmete sunduk.

Aslına bakarsanız hepimiz birer engelli adayıyız. Yarın ne olacağımız, başımıza ne gibi kazalar geleceği belli olmadığı için Maazallah yarın biz de engelli olabiliriz. Engelli kardeşlerimizi kimseye muhtaç olmadan yaşayabilmeleri adına çalışmalarımız devam ediyor. Engelli kardeşlerimize akülü ve tekerlekli sandalye dağıtımımız devam edecek” dedi.

Başkan Erkoç, AK Parti İl Başkanı Av. Ahmet Özdemir ile birlikte 5 adet akülü sandalye ile 50 adet tekerlekli sandalyeyi hak sahiplerine dağıttılar.

Akülü ve Tekerlekli sandalyeye kavuşan vatandaşların sevinçleri yüzlerinden okunurken,; “Allah Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’tan ve emeği geçen herkesten razı olsun. Artık biz de kimseye ihtiyaç duymadan kendi ihtiyaçlarımızı giderebilecek duruma geldik. Sevinçliyiz, mutluyuz” diyerek görüşlerini dile getirdiler.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.