DOLAR 32,5768 % 0.09
EURO 34,9532 % 0.31
GRAM ALTIN 2.425,34 % 0,09
ÇEYREK A. 3.965,43 % 0,09
BITCOIN 64.322,34 -3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ GÖÇÜK ALANIN’DA

Son Güncelleme :

06 Mayıs 2015 - 15:21

/ kez okundu.
ERKOÇ GÖÇÜK ALANIN’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Odun ambarlarında meydana gelen iş kazasında yaralanan işçiler için geçmiş olsun mesajı yayınlayarak acil şifalar diledi.

Başkan Erkoç, inşaatta meydana gelen göçük olayında incelemelerde bulunarak ilgililerden göçük olayına ilişkin bilgiler aldı.

Başkan Erkoç, inceleme sonrası yaptığı açıklamada, bu tür iş kazalarının meydana gelmemesi için büyükşehir belediyesi olarak gayret ettiklerini ifade ederek: “ Odun ambarları bölgesinde bir inşaatta göçük olayı meydana gelmiştir.9 vatandaşımız burada iş kazasıyla karşı karşıya kalmışlardır. Bu kardeşlerimize Yüce Allah’tan acil şifalar diliyorum.

Burada meydana gelen kaza en ince ayrıntısına kadar incelenecek ve savcılık, ilçe belediyesi, büyükşehir belediyesi ve Çalışma Bakanlığımız gerekli çalışmaları yapacaktır. Bundan sonra da bu tür kazaların meydana gelmemesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Ben iş kazasına maruz kalan 9 kardeşimize acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Erkoç, bu tür iş kazalarının bir daha yaşanmaması için büyükşehir belediyesi olarak üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret ettiklerini söyledi.

iş1 iş2 iş3 iş4

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.