DOLAR 32,4700 % -0.06
EURO 34,7196 % -0.74
GRAM ALTIN 2.437,09 % 0,04
ÇEYREK A. 3.984,64 % 0,04
BITCOIN 63.906,01 0.813
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 27°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Son Güncelleme :

07 Ocak 2016 - 14:50

/ kez okundu.
ERKOÇ ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Ankara’da ziyaretlerde ve temaslarda bulundu.

Ankara’da bazı ziyaretler gerçekleştiren Başkan Erkoç, Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal’la bir araya gelerek, Kahramanmaraş’ta turizm ve kültür alanında gerçekleştirilecek proje ve hizmetlerle ilgili fikir alışverişinde bulundu.

Daha sonra Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi’yi makamında ziyaret eden Başkan Erkoç hayırlı olsun dileklerini sunarak bir süre sohbet etti.

Bakanlık makamında gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bakan Tüfenkçi, Başkan Erkoç’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Ardından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın katıldığı dünyadaki enerji politikaları ve şehirlerin enerji yaklaşımları konularında düzenlenen toplantıya katılan Başkan Erkoç, burada enerji sektörü üzerine fikirlerini beyan etti.

Başkan Erkoç daha sonra Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Büyükşehir ve il belediye başkanları toplantısına katıldı.

 

enerji (3) _STC9110 enerji (1) enerji (2)

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.