DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ERKOÇ AKSU KÖPRÜSÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

Son Güncelleme :

22 Ağustos 2016 - 9:56

/ kez okundu.
ERKOÇ AKSU KÖPRÜSÜ İNŞAATINI İNCELEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaklaşık bir ay içerisinde köprünün hizmete açılacağını söyledi.
Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Etüd Proje Müdürlüğü tarafından yapımı devam eden Aksu Köprüsü’nde incelemelerde bulunan Başkan Erkoç: “Şu anda Malik Ejder bölgesinde Aksu Nehri üzerine yaptığımız köprümüzde incelemelerde bulunuyoruz. Çalışmalar son hızıyla devam ediyor. Kirişler konuluyor ve inşallah bir ay içerisinde burası hizmete açılacak.
Burası çok önemli bir görev üstlenmekte. Çünkü yaklaşık 50-60 bin insanımızın kullandığı bir güzergah burası. Gelecekte de bu bölgede imar çalışmalarımız devam etmekte ve yeni bir yerleşim alanı oluşturma gayreti içindeyiz.
Burada daha önce beş metre genişliğinde bir köprü vardı, şimdi 15 metre genişliğinde bir köprü yapıyoruz. Hem Necip Fazıl Hastanesiyle, hem Adana yoluyla hem de şehir merkeziyle bu bölgeyi bağlamış olacağız. Karadere’ye kadar olan mahallelerimizi ve özellikle bu bölgelerimizde tarımla uğraşan vatandaşlarımızın bu köprü ile şehre ulaşım sorununu çözüyoruz.
Bunun haricinde 2017 yılında ise daha önceki söz verdiğimiz gibi Onikişubat İlçemizle bu bölgeyi birbirine bağlayacak ve Sır Barajı üzerinden köprünün inşaatına 2017 yılında başlayacağız. Şu anda bu köprü için kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi olarak önümüzdeki yılda da yapımına başlayacağız” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.