DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ENGELLİ VATANDAŞLAR CEVİZLİ PARKTA BULUŞTU

Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 15:25

/ kez okundu.
ENGELLİ VATANDAŞLAR CEVİZLİ PARKTA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, Engelliler Haftası dolayısıyla engelli vatandaşları Cevizli Park Aile Çay Bahçesi’nde bir araya getirdi.

Dulkadiroğlu Belediyesi Engelli Çözüm Masası tarafından düzenlenen programa Kahramanmaraş Merkez Engelliler Derneği üyeleri katıldı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin her zaman engellilerin yanında olduğunu dile getiren dernek üyeleri, bu anlamlı programdan dolayı Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da engelli vatandaşlara bir mesajla seslendi. Başkan Okay, her zaman ve her koşulda engellilerin yanında olduklarını hatırlatarak şunları söyledi: “Engelli vatandaşlarımızın her zaman ve her koşulda yanındayız. Onların yaşam standardını yükseltmek, hayatlarını kolaylaştırma adına üzerimize düşen ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.