DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

En Başarılı Belediyeler anketinde Pazarcık Birinci

Son Güncelleme :

12 Nisan 2016 - 7:22

/ kez okundu.
En Başarılı Belediyeler anketinde Pazarcık Birinci
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkiye’nin önde gelen araştırma şirketleri arasında yer alan Denge Araştırma Şirketi’nin Kahramanmaraş Merkez ve ilçelerinde yaptığı ”En Başarılı Belediyeler” anketinde Pazarcık Belediyesi Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Oniki Şubat Belediyesinin ardından listede ikinci sırada yer aldı.

Pazarcık Belediyesi’nin özellikle sosyal faaliyetleri listede üst sıralarda olmasında çok etkili oldu.Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti,Öğrencilere Sabahları Çorba İkramı, Tiyatrolar,Konferanslar gibi öne çıkan sosyal etkinlikleri ve ilçe tanıtımına yönelik faaliyetleri ankete cevap veren Kahramanmaraş’lıların dikkatinden kaçmadı.

Belediye Hizmetlerinde mahalle yollarına döşenen yaklaşık 600 bin metrekare kilit taşı ile ilçenin ilk kez sıcak asfaltla tanışması ve mabed yerlerine yapılan hizmetler ile mesire alanı çalışmaları özellikle Pazarcık’ta yaşayan vatandaşların tüm bu hizmetler karşısında ankete %67 olumlu görüş bildirmesi Pazarcık Belediyesi’ni diğer belediyelerden ayıran en önemli unsur oldu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.